AjánlóProgram

Gyermekvasutas tanfolyam indul - újra!

Minden vágyad az, hogy vasutas légy? Mindig is elbűvöltek a vonatok? Itt a lehetőség: légy Te is gyermekvasutas!

A MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasút felvételt hirdet a 4., 5. és 6. osztályos tanulók számára a

2011. január 29-én, 9.00-kor, Hűvösvölgyben

induló Gyermekvasutas Tanfolyamára. A megnyitó napján reggel szülői értekezletet tartunk, a gyerekek pedig egész napos foglalkozáson vesznek részt.

A jelentkezés feltétele a 4., 5. vagy 6. iskolai osztályos kor, a szülő és az iskola írásos hozzájárulása, legalább 4,00 tanulmányi eredmény és orvosi alkalmasság. Jelentkezési lap beszerezhető a Gyermekvasút állomásain és a budapesti iskolákban, illetve letölthető a www.gyermekvasut.hu internetes oldalról.

A négyhónapos képzés heti egy nap elfoglaltságot jelent, felváltva pénteken délután a belvárosban, illetve szombaton egész nap a Gyermekvasút valamelyik állomásán. A tanfolyam díjmentes, csak a szombati, egész napos alkalmakra kérünk étkezési hozzájárulást (egyszeri 7000 Ft-ot).

A május végi vizsgák után a gyerekek az iskolai tanítási időszakban 15 naponként (havi két nap), a nyári szünetben pedig kéthetes tábor keretében önálló szolgálatot látnak el a Gyermekvasúton (többek közt jegyvizsgáló, pénztáros, váltókezelő, forgalmista és hangosbemondó beosztásokban).

A gyerekeknek a szolgálatokon kívül rengeteg hangulatos szabadidős programot is szervezünk. Célunk elősegíteni a gyermekkor hasznos és örömteli eltöltését. A szolgálatok és az egyéb programok során a gyerekek sok-sok tapasztalatot gyűjthetnek, és a való életben felhasználhatják az iskolában tanultakat.

További információ:
– a www.gyermekvasut.hu weboldalon (itt megtalálható a tanfolyam részletes időbeosztása is)
– vagy Füstös István, vezető oktatótól az oktatas@gyermekvasut.hu e-mail címen, illetve telefonon a +36 20 / 331 - 4011 telefonszámon

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás