AjánlóProgram

Három Királyfi, Három Királylány Családi Nap

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom október 10-én és november 14-én ismét Családi Napot tart a Várban, a rendezvényekre a belépés ingyenes.

 

Legyen családbarátabb a magyar társadalom, háruljanak el a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok, kerüljön egyensúlyba a munka és a magánélet! – Ezek a legfontosabb mottói a Három királyfi, három királylány című mozgalomnak.

Egy nemzetközi kutatás szerint ugyanis a magyar társadalom a leginkább családbarát Európában: a magyar fiatalok átlagosan 2-3 gyermeket szeretnének vállalni, de végül csupán 1-2 gyermekük születik. Az önkéntes mozgalom tagjai kitűzött céljaik elérése érdekében olyan projekteket és programokat valósítanak meg, melyek a tervezett gyermekek megszületését segítik elő. Javaslatokat készítenek, hogy a legkedvezőbb feltételek legyenek megteremtve a gyermekvállaláshoz. Mindezeken túl párbeszédet kezdeményeztek a társadalom egyes csoportjai, a politika és a civilek, a munkaadók és munkavállalók között, valamint útnak indították a babazászló és a vándorbölcső programot is.

A családi nap folyamán a család minden tagja izgalmas és érdekes programokon vehet részt.

Amíg a szülők konfliktuskezelés, gyermeknevelés, szexuálpszichológia témájában hallgathatnak előadásokat, addig szakképzett gyerekfelügyelőink a kicsiknek mesekuckóval, PEK tornával, kézműves foglalkozásokkal készülnek, a nagyobbakat játszóház, kézműves foglalkozások, drámajáték, népi játék, logiklub, társasjátékok, program várja és vendégünk lesz a Papírszínház és a Te rajzolsz, én varrok csapata is.A rendezvény ideje alatt lesz mini Piactér gyerekruhákkal, kiegészítőkkel, játékokkal és a HellóAnyu büféje! 

A Családi Nap vendégei közt kisorsolásra kerül egy családi pihenés a Kolping Hotelben, valamint egyéb, értékes ajándékok is gazdára találnak!

A programra a helyszínen is lehet regisztrálni, az előjelentkezés linkje pedig itt található!
 

 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó