AjánlóProgram

Tudatos Szülők Iskolája

Hogyan neveljünk BOLDOG gyermekeket?

Hogyan neveljünk BOLDOG gyermekeket? avagy felelősséggel, őszinte barátsággal és szeretettel nevelni, de hogyan? Orvosok, pszichológusok, pedagógusok és érdeklődő, apa-anya szerepüket felelősen kezelő szülők által életre hívott Tudatos Szülők Iskolája 2011-es évben is folytatja a gyermekneveléssel, gyermekvállalással kapcsolatos programsorozatát. Január-februárban négy előadásra szóló bérlettel kíván „okos” tanácsokat adni lelki és testi egészség, zenei és művészeti nevelés, babavárás és várandós gondozás témakörében.

A Tudatos Szülők Iskolájának 2011. január-február hónapban hallgatható előadásai:

  • 2011. jan. 22. 18h Tarr Bence László, filozófus - Spirituális gyermeknevelés
  • 2011. jan. 28. 18h dr. Bóna László, író, homeopátiás tanácsadó - Megelőzés és orvoslás – homeopátia gyermekkorban
  • 2011. febr. 12. 18h dr. Nádor Csaba, újszülött gyógyász - Koraszülött know-how és dr. Török Miklós, szülész-nőgyógyász - Modern várandós-gondozás
    A babavárás szépségeiről, nehézségeiről, újszülött gondozás orvosi oldaláról, a felelősségteljes felkészülésről és csecsemő ellátásról dr. Nádor Csaba újszülött gyógyász, a Honvéd kórház Koraszülött osztályának vezető orvosa, dr. Török Miklós szülész-nőgyógyász beszélget majd a harmadik bérletes előadáson .
  • 2011. febr. 27. 18h Gállné Gróh Ili, énektanár (Ringató) és Lukácsházi Győző, tuba-művész (Bonbon matiné) Zenei nevelés - Az éneklés és a játék, mint természetes örömforrás
    A programsorozat utolsó alkalmával a zenei nevelésről Gállné Gróh Ili a Kodály módszerrel dolgozó Ringató foglalkozások megálmodója, vezetője és Lukácsházi Győző a Bonbon matinék több tízezer gyermeket megörvendeztető ötletgazdája osztja meg a tapasztalatait.

info: www.tudatosszulokiskolaja.hu , www.jegymester.hu, www.ibs-b.hu

kontakt: info@tudatosszulokiskolaja.hu , aborbath@ibs-b.hu tel: 3912525

A bérlet ára 4000ft, mely mind a négy előadásra érvényes, a bevételből a Koraszülött Alapítványt támogatjuk. A bérletek már kaphatók a 2011-es január-februári előadásokra.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás