AjánlóProgram

Pöttyös Panni gyermeknap

Az Óbudai Kulturális Központ rendezvénye, ahol a Pöttyös Panni mesék hangulatát igyekeznek felidézni a szervezők - május 26-án, szombaton. Színházi előadás, családi vetélkedő, kézműves foglalkozás. A programok ingyenesek.

Volt egyszer egy kislány, aki fel akarta fedezni a világot. Ment előre tántoríthatatlanul a felnőtté válás rögös útján, mint mi is mindannyian. Sokszor tett rossz fát a tűzre, de a szíve jó volt és képes volt tanulni a hibáiból és így az a göröngyös út, amin elindult, egyre jobban kisimult előtte. Ő volt Szepes Mária „gyermeke” Pöttyös Panni, akinek kalandjain generációk nőttek fel, aki ma is a gyerekek nagy kedvence.

A hagyományokhoz híven lesz ugrálóvár, kézműves foglalkozás, valamint izgalmas családi vetélkedő, ahol a győztesek szép ajándékokat kapnak a Móra Kiadó jóvoltából. Nagyon figyeljen gyermek és felnőtt, mert a Pöttyös Panni előadás adja majd a vetélkedő kérdéseit! A verseny fő állomásain találkozhatunk Pöttyös Pannival és barátaival. 

A részletes program:

10.00 Pöttyös Panni – a Gózon Gyula Kamaraszínház előadása

11.30 Családi vetélkedő

13.00 Eredményhirdetés

12.30 – 14.00 Kézműves foglalkozás

          Támogatók: Szepes Mária Alapítvány, Móra Kiadó

A programok ezen a napon ingyenesek.


A BKV Zrt. Pükösdfürdő és Boráros tér között közlekedő hajójárata tradicionálisan gyermeknapon (szombat, vasárnap) 4-14 éves korig a gyermekek részére ingyenes.

Óbudai Kulturális Központ

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás