AjánlóProgram

Sportos vakáció a városban

A Fővárosi Önkormányzat ingyenes nyári programokat szervez általános és középiskolás gyerekek részére, hogy ne legyenek egyedül, és ne az utcán csatangoljanak azok, akiknek a szülei nem tudják táborba fizetni a gyereküket, s nincsenek csatasorba állítható nagyszülők sem.

Tavaly nyáron első alkalommal megrendezték a Sportos vakációt a városban nyaraló fiatalok számára. Minden program ingyenesen volt látogatható. Idén is folytatják ezt a rendezvény sorozatot, mellyel szeretnének a városban vakációzó fiataloknak egy élmény dús nyarat szerezni.

A rendezvény célja, hogy népszerűsítsék a rendszeres testedzést, a kiegyensúlyozott, aktív életmódot a fiatalok körében. Az ingyenes lehetőségek biztosításával a sport megszerettetése, a játék és mozgás öröme, a szabadidő aktív és egészséges eltöltése a szándékuk a szünidőt Budapesten töltő gyermekek számára. A változatos tevékenységek és helyszínek megteremtésével arra törekszenek, hogy minden korosztálynak és érdeklődésnek kínáljanak érdekes eseményt.

Programok:

vívás, kosárlabda, kajak, labdarúgás, boksz, asztali foci, tánc, túracsónakázás, asztalitenisz, röplabda

Játékos foglalkozásokon, edzéseken, tehetségkutatókon vehetnek részt, ismert sportolókkal, táncosokkal találkozhatnak, beszélgethetnek. Egyéni és csoportos sport-, művészeti és kézműves foglalkozások várnak a vakációzó tanulókra.

A program egész nyáron, a vakáció teljes ideje alatt tart.

Helyszínek:

UTE vívóterem, Eötvös József Gimnázium, MTK kajak-kenu vízitelep, Népliget, Fradi pálya, Vörösmarty Gimnázium, Indián csónakház, Széchenyi István Gimnázium

A programokat ezen az oldalon frissítik hetente.

 
Címkék: program, sport, szünidő

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó