AjánlóProgram

Ajánló

Tojásfigura-kiállítás a Duna Plazában

Egyedülálló tojásfigura-kiállításnak ad otthont április 14-től május 8-ig a budapesti Duna Plaza. Aki ellátogat a programokra, támogathatja a XIII. kerületben élő hátrányos helyzetű gyerekeket is.

A Tojásfestés és Kinder Meglepetés Figurák Kiállítás elnevezésű rendezvényen mintegy 2.000 tojásfigurát helyeznek el vitrinekben. A tárlaton megcsodálható többek közt 200 autó, 100 repülő, 100 fémkatona és 400 darab egyedi alkotás. A folyosókon tíz, egyenként 2 méter magas tojásmonstrum is sorakozik, melyeket diákok festenek ki.

A rendezvény ideje alatt hétvégenként színes programokkal várják a családokat a szervezők.

A kiállítást jótékonysági gyűjtéssel kötötték egybe. A szervezők kérik, hogy akinek van tartós élelmiszere, már nem használt, de még jó állapotban lévő cipője, játéka, ruházata és iskolai felszerelése, vigye be a plazába, és adja le a földszinti színpadnál található gyűjtőhelyen. A felajánlásokat a XIII. ker. Önkormányzat Prevenciós Központ – Gyermekjóléti Központ munkatársai juttatják el a városrészben élő hátrányos helyzetű gyerekeknek.

A központ több mint ötszáz gyermek mindennapjain próbál segíteni. Gondozásuk alatt áll olyan, aki azért nem jár iskolába. mert nincs cipője, amiben elmehetne. Az otthonról menekülő, bántalmazott édesanyák kénytelenek gyermekük és saját személyes holmijukat hátrahagyni, hogy biztonságban tudhassák magukat. Nekik is szükségük van ruhára, játékra vagy éppen pelenkára.

További információkért kattintson ide.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás