AjánlóProgram

WAMP mini design vásár és könyvbemutató

A havonta - olykor annál többször - jelentkező társas esemény, amely kiemelkedő magyar designereket, művészeket, neves galériákat tár a nagyközönség elé, most vasárnap kifejezetten kisgyerekeknek és szülőknek szóló vásárral jelentkezik a Millenárison.

Kulturális és design fórum, urbánus találkozási pont, ahol nemcsak alkotók, és vásárlók, hanem budapestiek, turisták, kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok, bringások és családosok futnak össze.

Ez a szekció kifejezetten a gyerekeket célozza a csecsemőkortól egészen a kiskamaszokig. A palettán gyerekruhák, hordozók, hálózsákok, pólyák, gyerekkönyvek, textil- és egyéb játékok, kisebb nagyobb gyerekszoba kiegészítők és sok más olyan tárgy is szerepel, ami a legkisebbek és szüleik figyelmére egyaránt számot tarthat.

A vásárláson kívül a WAMP Mini több kreatív, családi foglalkozást is kínál.

10.00 Az egyedi, személyre szabott süteményeket kínáló Kopenka közös karácsonyi marcipán hóember és Mikulás készítésre várja a gyerekeket.

11.00 A WAMP Mini alkalmából kerül sor a Mindenki tud rajzolni című kreatív gyerekkönyv bemutatójára is. "Ez az album olyan gyerekeknek készült, akik szeretnek rajzolni és olyanoknak, akik még nem."Az ismertető követően a szerzők közös rajzolást, színezést szerveznek, a kötet feladataihoz kapcsolódóan.

A programokra a belépés ingyenes. 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás