Ajánló

Stacia Deutsch: Szilaj - Pru naplója

Móra Könyvkiadó, 2020

Aki szereti a lovakat és a kalandot, annak örömmel jelentjük, hogy megérkezett egy újabb izgalmas Szilaj-sorozat rész. A könyv hol napló, hol elbeszélés formájában mesél a két lány, Abigail, Lucky és kedves barátjuk, Szilaj kalandjait, akik ezúttal egy cirkuszi fesztiválon vesznek részt és bonyolódnak –  szokás szerint –  váratlan helyzetekbe…

Kedves Naplóm!

Hihetetlennek tűnik, de Lucky, Abigail és én elszöktünk a cirkusszal! Most pedig egy lenyűgöző cirkuszi fesztiválon szerepelünk, ahol több tucat társulat adja elő legjobb mutatványait, és osztja meg parádés hagyományait a többiekkel.
Én is fellépek egy bohócjelenettel... és kicsit izgulok is emiatt. Bárcsak anyu és apu velem lenne, hogy megnyugtasson! Főleg most, hogy ez a Catalina nevű lány azt állítja, az ő produkciója jobb, mint az enyém. Tudom, hogy ez nem verseny, de nagyon is annak tűnik! Ezért akarom életem legjobb műsorát bemutatni.
Szorítsatok nekem!

Szilaj sorozat:

A könyvsorozat a Szilaj, a szabadon száguldó című Disney rajzfilmsorozatra épül, kifejezetten az iskola előtt álló, illetve alsós kislányok a célközönsége.   

Szilaj és Lucky története a nagyvárosban, az 1800-as évek végén kezdődik, ahol a kislány egy leánynevelő intézetbe jár. Édesapja családjának vasúttársasága van, a munka a peremvidékre szólítja a családot. A kislány korán elvesztette műlovarnő édesanyját. Úton a peremvidék, Miradero felé a vonatot egy vadló-ménes követi. Vezetőjük, a később Szilaj nevet kapó csődör lesz Lucky elválaszthatatlan társa. A sorozat kötetei az ő kalandjaikat meséli el.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás