Ajánló

Újjáéled egy tündérmese a Minimaxon

Teljesen új televíziós műfajt hoz a képernyőkre a Minimax. A ”7 törpe és én” című hibrid sorozat alapja a nagy klasszikus mese, a "Hófehérke". A Grimm-testvérek egyik legszebb története azonban modern fordulatot vesz: a klasszikus sitcomot ideális arányban „mixeli” az animációval és a mesék világával, ezzel egy egészen új televíziós műfaj jött létre.
A 7 törpe és én Magyarországon először október végétől látható a Minimaxon. Bemutatója: október 31. 

"A 7 törpe és én a legjobbat ötvözi az élőszereplős sitcomokból és az animációs filmekből” – vallják a hibrid sorozat alkotói. A nemzetközi koprodukcióban készülő, 26 részes élőszereplős mesesorozat valós és rajzolt szereplői egyaránt viccesek, különlegesek és mesébe illők.
A főszereplő, Hófehér az átlagos, mai 11 éves kislányok életét éli, mégis van valami, pontosabban valaki(k), aki tündérmesévé varázsolják a hétköznapjait: Hófehérke hét törpéje ugyanis együtt él Hófehér családjával. Persze ez nem is olyan meglepő, ha valaki Hófehérke ük-ük-ük-ükunokája….

Hét törpe és én

A 7 törpe és én totális újdonságnak számít a televíziózásban. A 26 perces epizódokban nem csupán a műfajok keverednek, de a szereplőgárda is a filmes világ különböző területeiről érkezett. 
Hófehér anyukáját az a svéd Josefin Asplund játssza, aki első filmszerepét egy, a vígjátékoktól igen távolálló filmben, A tetovált lányban kapta, ahol Daniel Craiggel szerepelt együtt. Hófehér apjának - a sorozat készítői szerint egyben a 8. törpe - szerepében a francia születésű, olasz Flavio Parenti tűnik fel, akit többi közt a Szerelmes lettem című moziban és Woody Allen Rómának szeretettel című filmjében is láthatott a magyar közönség. Ez utóbbi szerepe, Michelangelo alakja juttatta az alkotók eszébe, amikor Hófehér cukrász apjának karakteréhez kerestek megfelelő színészt.

A klasszikus mesét nemcsak új módon meséli a sorozat, hanem a hét törpe alakjait is újragondolja, és újrarajzolja, így éled újjá az egyik legszeretettebb tündérmese. 

A 7 törpe és én című újdonságot Magyarországon először a Minimax vetíti, október 31-től.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás