Cikkek

Három divatos kiegészítő, amit nem biztos, hogy mindenki kellőképpen (el)ismer

A kiegészítők épp úgy hozzátartoznak a vonzó megjelenéshez, mint az outfit többi része. Sőt! Igazság szerint egy-egy trendi választással nagyon erőteljesen felturbózható az amúgy is ellenállhatatlan összhatás, úgyhogy megéri azokra a bizonyos részletekre odafigyelni, mert egyáltalán nem részletkérdések. (x)

1. Táska – még hogy ne ismerné mindenki?

Természetesen a táskák a női divat olyan kellékei, amik nemcsak ismertek, hanem rajongottak is. Többnyire. De vajon hányan keresik épp Calvin Klein portáján ezeket a modelleket? Sokan tudják, még többen nem, hogy a legendás gyártó kínálatában nemcsak a divatos ruházatok, vagy éppen az érzékeket csábító illatok kapnak helyet, hanem bizony a táskák is. Mégpedig nem is akármilyen sokszínűségben. Kicsi, közepes és nagy méretű variációk, színes és egyszínű típusok gazdagítják a választékot.

És hogy miben többek ezek a táskák, mint az átlag? Abban, hogy bennük van az a plusz, ami a márkára jellemző, amitől a brand annyira jellegzetes, ami ezer közül is felismerhető. Ezt nem a márkajelzés teszi, hanem az a kisugárzás, ami a gyártó sajátja, és ami már táska képében is megtapasztalható. A kérdés már csak az, hogy melyik fazon a befutó? Mivel a táska örök divat, ezért nagyjából lehetetlen olyan variánsra voksolni, ami ne tarthatna számot a tökéletességre. Pláne, ha a divatguru felhozataláról beszélünk, ahol eleve kizárólag szemeket gyönyörködtető alternatívák fordulnak elő.

2. Ékek extravaganciával fűszerezve

Kinek mi jut eszébe, ha Karl Lagerfeld neve bukkan fel? Extravagancia? Vagányság? Minden, ami nem unalmas, nem megszokott? Minden, ami különleges, egyedi? Nos igen, általában ezek az asszociációk azok, amik első körben feltűnnek, ha a brand neve előtör a színen. Ráadásul meg kell hagyni, hogy ezek a jelzők, leírások kivétel nélkül stimmelnek. De hogy a tárgyra térjünk, a márka háza táján akad egy divatos kiegészítő, amire kevesen gondolnak, pedig ami mindenben eltér a sablonostól, és pontosan ezért annyira ellenállhatatlanul vonzó… Nem csigázzuk tovább a kedélyeket: az ékszerekről beszélünk.

Például a nem mindennapi ékélmény egyik vitathatatlanul csábító képviselője a nyakék, ami Lagerfeld értelmezésében tényleg teljesen új külsőt kap. Szavakkal nehezen leírható, viszont a látvány magáért beszél. Sokan tartanak a brandtől, mondván az extravagancia nem áll jól mindenkinek. Azért ez a kijelentés vitatható, de aki tényleg fél a vagányságtól, annak jó hír, hogy egészen meglepő módon akadnak hétköznapibb darabok is a felhozatalban, s ez az ékkínálatra is igaz. Ez azt jelenti, hogy a márka nyújtotta izgalmakat azoknak sem kell nélkülözniük, akik egyébként nem elhivatott képviselői a megszokás teljes mellőzésének.

3. Egyetlen öv csodákra képes

Végül, de nem utolsó sorban a méltatlanul kevés figyelmet kapó övvel zárjuk a kihagyhatatlan divatos kiegészítők felsorakoztatását. Az öv dísz, ék és funkcionális kellék is egyben, nagyon sokat adhat hozzá a megjelenés teljességéhez, ráadásul ezerféleképpen variálható, azaz megéri vele közelebbi barátságot kötni.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás