Család

A Főőőnöx-család újabb kalandjai: A legokiállítás

Főnö(x)i engedéllyel bepillantást nyerhetünk egy háromgyermekes család életébe. Legutóbb például az meséltük el, hogyan nem jutottak el a Balatonra, most a legokiállításra kísértük el őket.

Naszóóval SZALMONELLÁS a Pali. Nem tudjuk még, hogy milyen típusúja van, de mindegy is. Mostanra annyi maradt a betegségből, hogy
nem mehetünk Balcsira
se oviba.
De sebaj. Az ovi amúgy sem játszik, és a Balcsi helyett vettem egy medencét - a család életében az első valamirevalót, és felállítottuk helyhiány miatt a szomszédban. (Medencézés előtt decens kerítésmászás, meg minden!)

Emellett igyekszem az erdő gyermekeit tartalmas programokkal szórakoztatni (nem!) - ma elmentünk a lentebb csatolt képek tanúsága szerint a Millenárisra, a Kockamittoménmilyen Kiállításra.

Hát állati volt. A Buzsika allllkalmatttlan a városban közlekedésre jelen helyzet szerint. Az még hagyján, hogy a cukimuki hangján („ Héliummal etetitek?”) folyamatosan kérdez, mindenfelé diszkrét és kevésbé diszkrét mosolyokat kifacsarva a megfáradt buszközönségből, de MINDENEN BEPÖRÖG és ott akar leragadni.

A Moszkva tér ennek megfelelően Buzsikával egy igazi halálcsapda jelenleg, mert:
vannak villamosok
vannak markolók meg egyéb fain munkagépek
vannak buszok
hangos gépek (ld. pl. törik fel a járdát!)
fura emberek
GALAMBOK.

Na mindegy.

A Millenáris dettó komoly feladat, hiszen spec a legokiállítás a bejárattól a lehető legmesszebb van, és addig:
GALAMBOK
fura emberek
fura mértani idomok
JÁTSZÓTÉR
KACSÁK
HALAK (!!!!)
VÍZ (HAJAAAAAJ!).

De elértük a legókat, éééés...
...nagyon ott volt. Tényleg biztos őrült fanatikusok csinálták a terepasztalokat. Fx jövőre ilyen táborba akar menni, és különben is ő is fanatikus akar lenni..
Pál készen volt, végig minifigurára vagy vmi nindzsajárgányra fente a fogait, de minthogy kiderült, hogy az áhított kedvezménnyel is 2szer drágább, mint a Délinél a Lego-boltban, én, azaz Anya befeszültem kissé. És nem vettem. Pál éktelen ordításba kezdett, míg eljutottunk a játszótérre (Buzsika: JÁÁÁÁCCÓÓÓTÉÉÉR!!!), megfájdult a feje is:(
 Buzseszkát csak a legóvonatok érdekelték a kiállításon, mondjuk otthon is van terepasztal, és otthon is vagy főz rajta (a vonatoknak is!), vagy vonatozik:)

Végezetül vettünk fagyit meg minden hülyeséget, majd kidobtuk, mert nem ízlett szinte senkinek, semelyik:))))
....éééééé hazajöttünk erdei otthonunkba megpihenni.
Következő tervem az Állatkert, mert a Pali mega Buzsi még SOSEM voltak ott.

Majd felkötöm a gatyámat.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás