CsaládCsaládi szerepekSzülő

Interaktív és ingyenes képzések szülőknek

Mérték Képző Szülőknek: interaktív szociális képzés szülőknek az alkoholfogyasztás jelenségéről, a szülő-kamasz kapcsolatról, a mértékletességről és a példamutatás erejéről.

Elsősorban olyan szülőket, szülő párokat várnak a Kék Pont Alapítvány ingyenes képzésére, akiknek kis- vagy nagykamasz gyerekük, gyerekeik vannak, és akiket foglalkoztat az alkoholfogyasztáshoz, a fiatalok biztonságosabb szórakozásához, szexuális életükhöz, vagy internetes kalandozásaikhoz fűződő viszonyuk és a saját, szülői felelősségük kérdései! Olyan szülőket, akik felvállalják hogy nincsenek kész válaszaik, de szívesen megosztják dilemmáikat! Olyanokat, akik általában szeretnek beszélgetni, és akik a nálunk szerzett tapasztalataikat szívesen megosztják majd másokkal is!

Anya, de hát mindenki iszik!

Ugyan már apu, egy pohár italba még senki sem halt bele!

Na de miért ne igyak, hiszen te is ittál ennyi idősen, nem igaz?

Hagyjál már békén muter, csak két pohár bort ittam meg, ne legyél már ilyen régimódi!”

Hallotta már ezeket a kérdéseket? Hatékony válaszokat keres, de csak üres frázisokat és álszent példákat talál? Vegyen részt a szülőknek szóló Mérték Képzőn!

A tervezett három képzés időpontjai (választhatók):

  • november 12. szombat
  • november 13.  vasárnap
  • november 19.  s zombat

Minden képzés 10 és 15 óra között valósul meg Budapesten, a Krétakör Alapítvány Bázisán. (IX. ker. Gönczy Pál u. 2. II./5.)

További információ és az ingyenes képzés regisztrációs lapja itt található.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás