Életmód

Fedezd fel Európa legmenőbb élményparkjait!

Legoland, Efteling, Märchenland – tuti tippek a fejelhetetlen családi kikapcsolódáshoz

Előbb-utóbb eléd áll a gyerek, és felteszi a nagy kérdést: mikor megyünk vidámparkba? Ha életre szóló élményt szeretnél letenni az asztalra, külföld felé kell venni az irányt. Az APA Magazin összegyűjtötte, melyek azok a helyek, ahol biztosan felejthetetlen időt tölt majd együtt a család.

LEGOLAND

A LEGO ikonikus játék, amiért minden gyerkőc odáig van. a LEGO-parkok filozófiája, hogy a lehető legváltozatosabb szórakozásban legyen része valamennyi látogatónak – kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és ennek messzemenően sikerül megfelelni. Az ovisok mini kenukkal kalandozhatnak térdig érő vízben, vagy lovagolhatnak lególovon, a kamaszokat pedig különféle hajmeresztő ride-ok kápráztatják el. Van itt LEGO-gyár is, 4D-effektes filmvetítések, de csak a kirakott Star Wars-jelenetek végigjárásával elmenne egy fél nap. Egy szó, mint száz, élménydús órák várnak rátok!

Távolság Budapesttől: 800 km (német lokáció)

EFTELING

 Az Elfteling egy klasszikus mesepark, ahol nem a high-tech megoldásoké, hanem a fantáziáé a főszerep. Tündérek és trollok nagy mennyiségben fordulnak itt elő, ami garancia arra, hogy később a gyerkőc még sokáig emlegesse az Efteling-napot. Ha hiányozna az adrenalinlöket, akkor pedig ott a fröcskölős hullámvasút.

Távolság Budapesttől: 1350 km

 

FAMILY-PARK - MÄRCHENLAND

A hely közelsége az egyik bónusz, de ennél sokkal fontosabb, hogy rendkívül kulturált és színvonalas környezetben tölthetsz el egy napot a családdal. Klasszikus családbarát parkról beszélünk, amely hű marad nevéhez. Attrakciók: a vizes „blokk” nagyon népszerű szokott lenni, különösen tikkasztó kánikula idején, de a meseerdő és a paraszti gazdaságra felfűzött attrakciók, mint például a traktorvonat is beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.  A csúszdarészleget mindenképp érdemes kipróbálni, viszont  Da Vinci repülőszerkezete már extra bátorságot igényel.

Távolság Budapesttől: 1350 km

Még több kalandos ötletet és szuper úticélokat találsz az APA Magazin nyári számában!

 
Címkék: életmód

Kölöknet hozzászólás

aláírás