ÉletmódEgészségSport

Szezonnyitó családi sportfesztivál a Velencei-tónál

ahol az egész család átélheti a közös sportolás élményét

Itt a tavasz, szikrázik a nap, nyílnak a virágok, a természet újjáéledésével mi is könnyebben mozdulunk ki, sportolunk a szabadban. A Velencei-tó melletti Tóparti - Futóparti 12 éve indult, pont azzal az elhatározással, hogy ettől kezdve minden évben április első hétvégéje a futás és a szabadidősport szerelmeseié legyen. A Velencei-tó körüli futás a sportszerető barátok és családok jó hangulatú összejövetele, amely mára igazi élményeseménnyé nőtte ki magát. Az április 2-án megrendezésre kerülő eseményen a 28 km-es távot teljesítő indulók mellett a Felelős Szülők Iskolája szervezésében, a Decathlon támogatásával a családokat, gyerekeket is várják az agárdi versenyközpontban futással, kiegészítő sportprogramokkal.

DECATHLON Családi- és gyerekfutás

A Decathlon jóvoltából 4 kategóriában (óvodás, alsó és felső tagozatos korcsoport, valamint családi futam) szerveznek családi- és gyerekfutóversenyt, ahol minden célba érkezőnek éremmel kedveskednek, mert a Tóparti Futópartin mindenki győztes, aki teljesíti a távot. Emellett az indulók között értékes Decathlon nyereményeket és további ajándékokat sorsolnak ki. A gyerekek a Decathlon park eszközeit, egy felfújható foci- és kosárlabda pályát, a trambulinokat és a ping-pong asztalokat  is ingyenesen használhatják majd a sportfesztiválon.

Decathlon futás

 „Idén 3. éve szervezzük meg április első hétvégéjén a Családi- és Gyerekfutást a Tóparti Futópartihoz kapcsolódva. Azt tapasztaljuk, hogy amíg az egyik szülő (általában az apuka) teljesíti a tókerülő 28 km-es távot, addig az anyuka és a gyerekek szívesen töltik az időt mozgással, sportolással a Velencei-tó partján a tavaszi napsütésben. Innen indult az ötlet, hogy a versenyközpontban szervezzünk egy sportfesztivált, ezáltal az egész család átélheti a közös sportolás élményét. Fontosnak tartjuk a rendszeres testmozgást, a sport általi nevelést, valamint az egészséges életmód értékeinek átadását már a legkisebbek számára is, ezért kiemelt jelentőségű ez a rendezvény nekünk. Külön köszönjük a Decathlonnak, hogy hasonló értékeket képviselve már a 3. éve állnak a kezdeményezés mellé.” – fogalmazott Vargacz Alexandra, a Felelős Szülők Iskolája ügyvezetője.

 

DECATHLON Családi- és gyerekfutás

2017. április 2. (vasárnap), 10:00-14:00

Rajt/cél: Agárdi szabad strand, nagy parkoló

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A futamokon indulók száma limitált.

További információk és nevezés ITT.

A rendezvény Facebook oldala ITT.

Legyen ez a nap sportélmény az egész család számára!

A rendezvény a Felelős Szülők Iskolája szervezésében, a Decathlon támogatásával várja a jelentkezőket! 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás