ÉletmódSzabadidőOnline

Boomerang: új weboldal a klasszikusoknak

A Turner Broadcasting System klasszikus rajzfilmeket tartalmazó csatornája, a Boomerang elindította vadonatúj weboldalát Magyarországon, Romániában és Lengyelországban. A magyar változat, azaz a boomerang-tv.hu elsősorban a legkisebbeknek és a családoknak szóló tartalmas, szórakoztató és biztonságos időtöltés a világhálón.

A web 2.0 –es elemekben gazdag oldal színes és mulatságos látványvilága a szülők és a gyerekek számára egyaránt ismerős és kedvelt rajzfilmekből épül fel. Az oldalra látogatók gazdag videoösszeállítást találnak itt kedvenc Boomerang rajzfilmjeikből, izgalmas és szépen kivitelezett játékokkal játszhatnak (puzzle, maszk készítés, alkotó játékok, klasszikus, pontszerző videojákétok), valamint ötleteket meríthetnek közös programokhoz, vagy egyéb szabadidős elfoglaltságokhoz. A honlapon természetesen havonta megújuló nyereményjáték is várja a klasszikus rajzfilmek szerelmeseit.

A Boomerang csatorna elérhető többek között a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. csatornakínálatában.

A Boomerang csatornáról

A Boomerang csatornán olyan világhíres, időtlen rajzfilmeket nézhet az egész család, mint a Scooby-Doo, a Tom és Jerry, a Bolondos Dallamok vagy a Frédi és Béni. A szülők megtalálják itt régi kedvenceiket, akik visszaidézik a felhőtlen gyerekkort, de az új generációt is magukkal ragadják a Rózsaszín párduc, a Turpi Úrfi, a Hong Kong Phooey, a Flúgos Futam, vagy a Tapsi Hapsi bolondos történetei.

A Boomerang elérhető Belgiumban, Bulgáriában, Bahrain-ban, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Cipruson, Franciaországban, Németországban, Magyarországon, Olaszországban, Lengyelorszában, Romániában, Szlovákiában, Dél-Afrikában, Spanyolországban, a Közel-Keleten, Hollandiában, Oroszországban és az Egyesült Királyságban.

(x)

 
Címkék: online, pr

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó