ÉletmódSzabadidőProgram

Láthatatlan kiállítás

Képzeld el, hogy kialszik minden fény... Láthatatlan utazás egy vak vezető kíséretében, életszerűen berendezett és teljesen besötétített helyszíneken, hogy megtapasztaljuk: milyen egy vak ember élete.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.koloknet.hu/files/545_lathatatlan.jpg”.Ha eljössz, Te is megértheted majd, milyen érzés, az egyik legtöbb információt adó érzékszerved, a látásod nélkül élni.
Érdekes?
Furcsa?
Idegen?
Esetleg természetes?

A láthatatlan utazás egy vak vezető kíséretében, speciálisan, életszerűen berendezett és teljesen besötétített helyszíneken történik, melyen a részvétel 15 percenként induló csoportokban lehetséges. A Láthatatlan Kiállításon különböző élethelyzeteket mutatunk be Neked, ahol megtapasztalhatod, hogyan kell közlekedned a városi forgatagban, hogyan fizetsz ki egy kávét a bárban, vagy éppen honnan tudhatod, melyik fűszer kell az ebédedhez... Láttál már beszélő órát?
És braille-írógépet?
Netán beszélő mérleget?
Beszélő vérnyomásmérőt?

A Kiállítás másik helyszínén bemutatjuk Neked azokat az eszközöket és használati tárgyakat, melyeket a vak emberek nap mint nap használnak. Engedd, hogy megmutassuk, hogyan változik meg a világ körülötted és hogyan változol benne Te magad is!

A Láthatatlan kiállítás a X. kerületi Népligetben található, az E-klub épületében. Könnyen megközelíthető a 3-as metróval (Népliget megálló), vagy az 1-es villamossal, illetve a 99-es és a 103-as busszal.

 

változás

A Láthatatlan kiállítás új helyszínen, a Millenáris B épületében látogatható, minden nap 10 és 20 óra között. 

(1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.)

Bár a csoportokat folyamatosan, negyedóránként indítják, a várakozás elkerülése végett javasolják az előzetes, internetes regisztrációt.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó