ÉletmódSzabadidő

VÁLTOZÁS!!! Zenehajó Hajós Andrással

Gyerekprogram a Millenárison

VÁLTOZÁS: a rendezvény a Fogadó helyett a TEÁTRUMBAN lesz.!

Interaktív, zenés ismeretterjesztő előadás Hajós Andrással, Fekete Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestraval havonta a Millenárison. A foglalkozás másfél órás, 8 évestől nyugdíjas korig ajánljuk.

Ezen a rendhagyó „zeneórán” senkinek sem kell csöndben maradnia, sőt nem kell egyenesen ülve, ijesztő kérdésekre válaszolni sem. A ZeneHajót Hajós András kormányozza, az első tiszt Fekete-Kovács Kornél, a legénység pedig a 18 fős Modern Art Orchestra.

Erre a bő egy órára zeneszerzővé, dalszövegíróvá, vagy előadóvá válhat minden gyermek, aki ehhez kedvet érez. A hétvégi zenés délelőttökön úgy ismerkedhetnek meg egy komplett jazz big band hangszerparkjával, a hozzájuk tartozó muzsikusokkal és a zeneszerzés kulisszatitkaival, hogy közben semmiben sem kell, de sok érdekes dologban részt lehet venni. 

A hétvégi zenés délelőttökön úgy ismerkedhetnek meg egy komplett jazz big band hangszerparkjával, a hozzájuk tartozó muzsikusokkal és a zeneszerzés kulisszatitkaival, hogy közben semmiben sem kell, de sok érdekes dologban részt lehet venni.

Ön például meg tudja állapítani, hogy gyermeke képes-e jazz slágert hangszerelni? Ha kíváncsi a válaszra, tartsanak velünk egy utazásra! Bérlettel olcsóbb…

Ha az előadás után gyermeke továbbra is ellenáll, Ön akkor is eljöhet a Modern Art Orchestra esti koncertjeire. Figyelje műsorunkat! (Csak nehogy a babysitter is értesüljön róla…)

A ZeneHajó programot kisiskolástól nyugdíjas korig ajánljuk mindenkinek!

Legközelebbi előadás időpontja november 18. vasárnap 11 óra.

Gyermek és felnőtt jegy: 1.000,- Ft
Egyszeri alkalomra.
Családi jegy: 3.200,- Ft
Két felnőtt, és két gyermek, egyszeri alkalomra.

További információ itt található!

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó