Hírek

Educatio 2016 januárban

Jövőre is megrendezik az Educatio oktatási szakkiállítást, amely január 21-23-án immár 16. alkalommal segíti a felvételizőket abban, hogy megtalálják a nekik leginkább megfelelő képzést.

A fővárosi SYMA rendezvényközpontban több mint száz oktatási intézmény mutatja majd be kínálatát. Az Educatio kiállításon az érdeklődők az egyetemek, főiskolák standjainál megismerkedhetnek a többi között a felvételi követelményekkel, a választható tárgyakkal, a kollégiumi lehetőségekkel, a juttatásokkal, ösztöndíjakkal, a hallgatói élettel vagy akár az elhelyezkedési esélyekkel is.

Fotó innen

A válaszokat a lehető leghitelesebb forrásból kaphatják meg a kilátogatók, a pavilonoknál az intézmények jelenlegi hallgatóit is kérdezhetik, akik a hasznos információkon kívül megosztják velük saját tapasztalataikat. Az eseményen külföldi egyetemek, szakképző intézmények, nyelviskolák is bemutatkoznak, továbbá az első ízben felvételizők mellett a mester- és doktori képzések iránt érdeklődők is megtalálhatják álmaik képzését. A rendezvény a szülők, pedagógusok, intézményvezetők számára is hasznos esemény lehet.

A belépés minden látogató számára ingyenes, további információ a www.educatiokiallitas.hu oldalon található.

 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó