Hírek

Pünkösdi királylányság a Gyerek Szigeten

Az idei Gyerek Sziget meglepetéssel várja a gyerekeket Pünkösd vasárnapján: a Kolompos együttes a Pünkösdi királykisasszony című produkciójával szórakoztatja majd a kisebb és nagyobb érdeműt az óbudai Hajógyári szigeten.

A már megszokott módon: június minden hétvégéjén színes és ingyenes programok várják a családokat a Gyerek Szigeten: lehet zenélni, táncolni, festeni, figyelni, pihenni, tanulni, sportolni, izgulni, nyugodni  – és legfőképpen gyereknek lenni.

Most még távolinak tűnik az ió, ció, áció, de az biztos, hogy  lesz módja kipihenni a tanév fáradalmait a gyerekszigetelőknek. Amellett, hogy több kedvelt előadó – pl. a Kaláka együttes és Szalóki Ági – is új lemezekkel érkezik az ifjú rajongók szórakoztatására, új programsávval frissül a programpaletta: minden vasárnap népzenei programmal bővül a színpadi program, amelynek keretében egy-egy néptánc csoport érkezik majd koreográfiával, bemutatóval, mely után egy rövidebb táncházat is tartanak – ebbe már a közönség is aktívan bekapcsolódhat.

 

Fotó: Gyerek Sziget

Emellett a nagyszínpad ad otthon a kedvelt koncerteknek, sportbemutatóknak és a bábszínháznak is. A programokból idén sem hiányzik semmi, amit megszoktak, megszerettek a hűséges látogatók: mások mellett lesz  Kézműves Palota, a tavaly debütált Kukutyin, ahol a magyar hagyományokkal ismerkedhetünk meg, Bohóctanya, Gyerek Paradicsom, Porontycirkusz, Artistatanoda, Játékforrás Élménykuckó, Állatsimogató és  Kresz Park is.

Idén újból megnyitja kapuit a Színes Falu, ahol a gyerekek három Magyarországon élő külföldi közösséggel ismerkedhetnek meg közelebbről.

Száz szónak is egy a vége: a Gyerek Sziget idén is vár minden családot hétvégente, június 7-29-ig.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás