Iskola

Elégedett pedagógusokat keresnek, akik megosztanák a pozitív véleményüket a jelenlegi oktatási helyzetről

A Szemlélek magazin most párbeszédre hívja, illetve szívesen felhangosítaná az elégedett pedagógusok hangját, akik jól érzik magukat - szúrta ki a felhívást az Eduline.hu.

Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter a státusztörvény megítéléséről a következőképpen nyilatkozott néhány napja egy sajtótájékoztatón:

A csendes többség azt gondolja, hogy korrekt a tervezett szabályozás".

A Szemlélek.net portál ennek kapcsán most párbeszédre hívja, és szívesen felhangosítaná azoknak a hangját, akik: "pedagógusként jól érzik magukat, elégedettek a helyzetükkel, a pedagógusok új életpályájáról szóló törvénytervezetet korrektnek, az oktatásban jelenleg zajló folyamatokat reménykeltőnek ítélik" - írják.

Ha Ön aktív pedagógus, és a „csendes többség” tagjaként megosztaná velünk véleményét, gondolatait, jelentkezzen az uzenet@szemlelek.net címen!"

 - szól a felhívás.

A Szemlélek szerkesztősége értékalapon működik, ezzel felvállalja azt is, hogy nem szolgál sem pártpolitikai, sem gazdasági érdekeket. Elkötelezettek a számukra fontos társadalmi értékek iránt, ugyanakkor nem engedik, hogy bárki kívülről befolyásolja, miről és mit adjanak, vagy ne adjanak közre.
Mostani felhívásuk is azt szeretné előmozdítani, hogy valódi, egymást kölcsönösen gazdagító párbeszédek jöjjenek létre, hozzá kívánnak járulni ahhoz, hogy nagyobb nyitottsággal forduljunk egymáshoz, jobban elfogadva, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki hordozhat értékeket.

Státusztörvény

A köznyelvben státusztörvénynek (kritikusai által bosszútörvénynek) nevezett jogszabályról ezen a héten szavaz az Országgyűlés. Arról, hogy miért kapta a "bosszútörvény" elnevezést a státusztörvény, ebben a cikkünkben olvashatsz.

Fotó: Getty Images

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás