Iskola

Kreatív építőjáték - igazi téglákból

Királyi vár, katonai erőd, farmház vagy szélmalom - mi a közös bennük? Az, hogy mindegyik megépíthető igazi téglából, és most építési segédletet is kapunk hozzájuk! Ha pedig elkészült a nagy mű, népesítsük be papírbábukkal, és játsszuk el a történetet, mint a mesében!

Kreatív építőjáték -	igazi téglákból

Kipróbáltuk a Brick Trick sorozat építőjátékait: nagyon jó móka a gyerkőcnek, a szülővel együtt pedig remek családi időtöltés is. Most elmondjuk, miért ajánljuk mindenkinek:

 

Természetes alapanyagok

A sokak által ismert műanyag játékelemekkel szemben a Brick Trick elemei teljesen természetes anyagból, igazi agyagból készülnek. Az agyag építőtéglák ragasztóval illeszthetőek össze, ezt vízzel kell kikeverni, de a csomag tartalmazza. Az elemek nem ici-pici darabok, azokkal a kisebb, ügyetlenebb gyermekkezek is könnyen boldogulnak.

PHOTO-2018-11-27-12-10-55 (2).jpgPHOTO-2018-11-26-22-23-60.jpg  PHOTO-2018-11-27-12-10-55 (3).jpg 

Egyedi tervezés

PHOTO-2018-11-27-12-11-35.jpgTöbbfajta téglaformát is találunk a csomagban: téglalap formájú, köríves darabok is rendelkezésre állnak, így tetszőlegesen alakíthatók ki az épületrészek. Az útmutató segítséget nyújt az építés során, ha követed az illusztrációkat, szabályos várfalakat, tornyokat tudsz építeni. Az építés befejeztével, gyönyörködhetsz a műben, hogy milyen csodás erődöt, kastélyt sikerült megépítened! Az egyedi dekorációs elemek fokozzák a hatást: fűvel, bokorral, kővel teheted egyedivé az erődöd, palotád környezetét, a hozzávaló papírfigurákkal kedvedre játszhatsz a várfalak között. Kitartást, összpontosítást és türelmet igényel a felépítés, de meglátod, ahogy egyre jobban haladsz, úgy válik egyre könnyebbé és már abbahagyni sem tudod, úgy várod, hogy kész legyen az alkotás.

 

PHOTO-2018-11-26-22-23-58.jpg

Újrafelhasználható

Ha a kész művet átépítenéd, vagy más formákat is kipróbálnál, akkor elég vízbe meríteni az alkotást, mert így a ragasztó felenged, a téglákat a száradás után újra fel tudod használni, és kezdődhet elölről az építkezés!. Alkothatsz egyedi épületeket is a saját elképzelésed szerint, légy kreatív, használd a fantáziád!

 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó