Különleges helyzetekAdj teret a tehetségnek 2012

HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA ÁPRILIS 13-IG

Pályázat - Adj teret a tehetségnek!

Kölöknet koncertek az MVM együttműködésével – program

A Kölöknet internetes portál és az MVM Zrt. mint kiemelt támogató 2012-ben is pályázatot hirdet a magyarországi zeneiskolák tanulói számára.   

A PÁLYÁZATI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA ÁPRILIS 13-IG!!

A Kölöknet internetes portál és az MVM Zrt. mint kiemelt támogató pályázatot hirdet magyarországi zeneiskolák tanulói számára. A Kölöknet nevelési, családi, közösségi portál 2012-ben is kiemelt fontosságú aktivitásként kívánja kezelni a rendkívüli képességeket, teljesítményt felmutató gyermekek támogatását. Nemzeti kulturális, tudományos és egyéb, össztársadalmi értékeink közé tartoznak a gyermekeink által elért eredmények. A társadalmi felelősségvállalás fontosságát szem előtt tartva lehetőségeinket a zenei tehetségek támogatására, elért eredményeik bemutatására kívánjuk felhasználni.

A program célja

„Az Adj teret a tehetségnek! – Kölöknet koncertek az MVM együttműködésével” program keretében lehetőséget kívánunk biztosítani a magyar zenei iskolák, műhelyek tehetségeinek, hogy felléphessenek a Millenáris területén megvalósuló családi és egyéb tematikus programokon. A tehetségtámogató program során zenei produkciók, illetve a személy és a hangszer edukatív jellegű bemutatására kerül sor. A rendezvénysorozat a klasszikus zeneoktatás iránti érdeklődés, valamint a zeneszeretet erősítését tűzte ki célul.

A zeneiskolák vezetése által pályázat útján jelölt tehetségek közül a szakmai zsűri 16 növendéket választ ki, akiknek a program szervezői 2012 májusától december 31-ig fellépési lehetőséget biztosítanak. A koncertekre 15–25 perc időtartamban Budapesten, a Millenáris területén megvalósuló családi és gyermekrendezvények keretein belül kerül sor.

A Magyar Villamos Művek Zrt., mint a program kiemelt támogatója, egy-egy általa kiválasztott fiatalnak további fellépési lehetőséget biztosíthat rendezvényein, illetve egy-egy általa kiválasztott tehetséget a programhoz kapcsolódó kommunikációjában szerepeltethet.

A pályázat

Az „Adj teret a tehetségnek! – Kölöknet koncertek az MVM együttműködésével” program pályázatának keretében a magyarországi zeneiskolák vezetői a 2012. március 5. és április 8. április 13. közötti időszakban juttathatják el jelöltjeik pályázati anyagát – egyéni produkciókat várunk, iskolánként legfeljebb hármat – a tehetseg@koloknet.hu e-mail címre, a felső korhatár 18 év.

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

  • a pályázó rövid, 20–25 soros bemutatása (életkor, hangszer, zenei tapasztalatok, zenetanár, elérhetőségek);
  • a pályázó versenyeken elért eredményeinek felsorolása;
  • a pályázó zenei tudását bemutató hang- vagy videofelvétel (a pályázati e-mail csatolmányaként).

A pályázatokat 4 főből álló szakmai zsűri bírálja el 2012. április 23-ig. Ezt követően, a nyertesek kiértesítése után, a Kölökneten, valamint a programot támogató médiumok felületein tesszük közzé a kiválasztott tehetségek névsorát, a fiatal zenészek bemutatásával.

A program kiemelt támogatója a Magyar Villamos Művek Zrt.

Információ: a pályázattal kapcsolatos kérdésekkel a Kölöknet szerkesztőségében, Horváth Gabriellánál a 06-1-887-4844-os telefonszámon tájékozódhatnak.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás