Különleges helyzetek

Megrendítő felhívás: 11 éve várja haza a fiát egy anya

A legkedveltebb közösségi oldalon bizonyos időközönként – minden hónap 3-án – felbukkan ez a felhívás. Minden egyes megjelenésekor összeszorul az ember szíve, hiszen kevés szörnyűbb dolog van a világon annál, mint hogy nem tudjuk, merre és hogy van a gyermekünk. Az anya pedig nem adja fel. Az anya sosem adja fel. Egy megosztással támogassuk őt, és higgyünk vele együtt abban, hogy Máté egyszer hazamegy.

Helló! Még mindig keresem Döbröntei Máté Viktort!


Tudom, nyűtt cipő, de nekem minden eme elérhetőség és a megosztás lehetősége remény, hogy egyszer csak az is megosztja, aki eddig nem! Kérlek Benneteket, segítsetek! Hátha…!

Tudom és hiszem, ez a kiállhatatlan, permanens segítségkérő ömleny, amit minden hónap harmadikán rátok zúdul, nehezen viselhető – azért kérem, legyetek akár haloványan is megértőek, osszátok meg, mert nekem meglehetősen fontos, hogy, ennyi év urán is rátaláljak Mátéra!


Máté, mikor elveszett, semmivel sem volt rosszabb, másabb identitású gyerek, mint a maiak! Tán rosszul állt a dolgok egyéni kifejezésének megvalósításához, bizton mondhatom, sokkal nem tévesztett irányt! (így 11 év távlatából). A maga módján lázadott akkor, akár megértve, akárha nem, kárt okozva.


Tudom, (sokak szerint) reményvesztett keresni még ma is(a kívülállók, problémát nem ismerők kacaját, sanda lemondását, méla unalmát látva), de nincs más választásom. Nekem Ő jelentette a jövőt, Ő adott erőt a küzdéshez, Miatta hittem mindent, aminek talán realitása sem volt, hisz Ő adott erőt a hétköznapok küzdéséhez, miatta éreztem magam erősnek, küzdőképesnek!

Keresem – kell, hogy megtaláljam! Kérem, egy megosztással segítsenek!

 

Döbröntei Máté Viktor

Ő a gyermekem.
2004.01.03 -n tűnt el Budapesten, ahol átutazóban tartózkodott.
Ekkor 18 éves volt.
185 cm magas, vékony testalkatú, különös ismertetőjele: a két első foga (kapafog) fordított ’V" alakban csorbult.
Eltűnése óta eltelt ugyan11 év, de úgy gondolom, Máté külső megjelenése ez idő alatt gyökeresen nem változott. (Későn érő típus.)
Hiszek az internet erejében, a figyelő (jó megfigyelő képességekkel bíró) emberek segítő szándékában!
Kérem, ha valaki bármiféle apró információval bír is Máté eltűnésével kapcsolatban, vagy a környezetében felfigyel egy, családi kapcsolattal nem rendelkező, az elmúlt évtizedben odakerült emberkére, kérem jelezze.
Elérhetőségem: +36 06 30 500 93 34 borososerzsebet@citromail.hu

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Kamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó