Különleges helyzetek

Önkénteseket vár a Bátor Tábor!

Akár voltál már Bátor Táborban, akár nem, várják a jelentkezőket nyári táboraikra 2015. január 02-től.  Az adott betegségcsoportban kölyök és kamasz korosztály szerint jönnek a gyerekek – és az önkéntes segítők.

A nyári táborok folyamatosan zajlanak 2015. június 11-től egészen augusztus 30-ig. Ebben az időszakban hat turnusban érkeznek a gyerekek és természetesen az önkéntesek is a táborba, ez utóbbiak számára egy turnus felkészítéssel és lezárással együtt 11 napot jelent (és persze rengeteg élményt).

fotó: Bátor Tábor
 
A jelentkezési időszak a nyári táborokra: 2015. január 2. - február 15.
 
Jelentkezni itt lehet
 
Bátor Tábor – Igazi hősöknek

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta szervez ingyenes, élményterápiás táborokat súlyos és krónikus betegséggel élő gyermekek számára. Ez alatt az időszak alatt több, mint 6000 onkológiai betegséggel, diabétesszel, hemofíliával és krónikus ízületi gyulladással élő gyermek és családtagjaik vettek részt az Alapítvány táboraiban. A hatvani táborhelyen megrendezésre kerülő táborokban, képzett önkéntesek segítségével valósítják meg az élményterápiás programokat. Nyáron egyhetes turnusokra várják a 7 és 13, illetve a 13 és 18 év közötti gyermekeket, fiatalokat. Tavasszal és ősszel pedig 4 napos testvér, illetve családi táborokban vehetnek részt a gyermekek és családjaik.

A cikk folytatása itt olvasható!

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Kamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó