Karantén tippek

Szabadidő gyerekkel - 2020.március 25. - Hallgassunk vidám dalokat, imádni való meséket!

Legyen mosolygós az esténk! Még ha be is vagyunk zárva! Hallgassunk vidám dalokat, imádni való meséket, olyanokat, amelyeket a szülő együtt tud énekelni, hallgatni a gyerekkel. A közös éneklés, mese hallgatás mindig segít átvészelni a borongós napokat! S néha az sem árt, ha együtt bolondozunk, táncolunk a gyerekekkel! Induljon a buli!

Csukás István: Pom Pom meséi

📢 Kedves Gyerekek! Kedves Gyermeklelkű Felnőttek!

😷 A koronavírus mindnyájunkat új helyzetbe kényszerített.
Az iskolák bezárásával a szülőknek is emberfeletti energiával kell helytállniuk, ezért arra gondoltam, hogy esténként helyettük mesélek a gyermekeknek.  🎁  👶  👧

📘 Kísérleti jelleggel - a nemrég elhunyt nagyszerű meseíró -, Csukás István: Pom Pom meséi című könyvéből lesz hallható egy-egy rész.

MESE TV - dalok, mesék, rajzfilmek gyerekeknek

Weöres Sándor: Bóbita (animáció, mese gyerekeknek) | MESE TV Weöres Sándor verses meséjének szereplői életre kelnek a rajzfilmen, a Cinemon jóvoltából. Zene: Tolcsvay László Weöres Sándor: Bóbita Bóbita, Bóbita táncol, Körben az angyalok ülnek, Béka hadak fuvoláznak, Sáska hadak hegedülnek. Bóbita, Bóbita játszik, Szárnyat igéz a malacra, Ráül, ígér neki csókot, Röpteti és kikacagja. Bóbita, Bóbita épít, Hajnali ködfal a vára, Termeiben sok a vendég, Törpe király fia, lánya. Bóbita, Bóbita álmos, Elpihen őszi levélen, Két csiga őrzi az álmát, Szunnyad az ág sűrűjében. Naponta frissülő kínálatunkban több mint hatszáz rajzfilmet, mesefilmet, bábfilmet, láthatsz, gyerekdalokat, meséket, mondókákat hallgathatsz ezen a csatornán az egyszervolt.hu és a mese.tv kínálatából!

Iratkozz fel Youtube csatornánkra: http://www.youtube.com/user/mesetv?an... 

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: napi tippek

Kölöknet hozzászólás

aláírás