Szülő- és gyereknevelés

„13 gyerekem van és 36 évesen már nagymama vagyok” – mondja az édesanya, aki igazi szenzációnak számít a TikTokon

Veronica Merritt a TikTokon „ThisMadMama” néven vált ismertté. 14 éves korában esett először teherbe, és nemrég a tizenkettedik gyereke is megszületett, ráadásul már nagymama is – miután legidősebb lányának, Victoriának nemrég szintén megszületett az első gyereke. Veronica most arra készül, hogy örökbe fogadjon egy tizenharmadik gyereket is, és azt mondja, ezzel végre valóban teljes lesz majd a család - olvasható a filantropikum.com oldalán.

Veronica még iskolába járt, amikor teherbe esett legidősebb gyerekével, Victoriával. Őt később 11 másik gyerek követte: Andrew, Adam, Mara, Dash, Darla, Marvelous, Martalya, Amelia, Delilah, Donovan és a legkisebb, Modi, aki mindössze 2 hónappal idősebb az unokahúgánál, Maddie-nél, aki 2022. június 18-án született - írja a filantropikum.com.

Victoria élvezte, hogy az édesanyjával egyszerre lehettek terhesek, és annak is örül, hogy Modi és Maddie korban ilyen közel állnak egymáshoz, de Veronicával ellentétben ő nem szeretne sok gyereket.

„Életem nagy részében terhes voltam” – vallotta be az édesanya, aki színkódolja a gyerekeit, vagyis minden gyereknek megvan a saját színe, és igyekszik mindent az adott színben megvásárolni, amit csak lehet. Azt is elmondta, hogy a gyerekek ugyan nem mindig jönnek ki egymással, de azért mindannyian örülnek annak, hogy nagy családban nevelkedhetnek.

Veronica imád gondoskodni a családjáról, és a gyerekei mind egyetértenek abban, hogy ő a világ legjobb szakácsa. De ez természetesen rengeteg munkával jár.

„Az étkezési idő itt néha kicsit tovább tart, mint a kisebb családokban. A reggeli és az ebéd viszonylag gyorsan elkészül, de a vacsora általában körülbelül 3 órát vesz igénybe” – magyarázta az édesanya.

A család, bárhová megy, magára vonja az emberek figyelmét, de a közösségi médiában is sok figyelmet kapnak, és a reakciók nem mindig pozitívak.

„Sok vegyes reakciót kapok a TikTokon és az Instagramon, ezek közül sok rendkívül támogató, de vannak negatív, gyűlölködő hozzászólások is, minden különösebb ok nélkül, mert kedves emberek vagyunk, és ha mások időt szánnának arra, hogy megismerjenek minket, látnák ezt.” – magyarázta Veronica, akit leginkább az dühít, amikor az emberek azt feltételezik, hogy a segélyek miatt vállalt annyi gyereket.

Veronica nemrég eldöntötte, hogy örökbe fogadja a 16 éves Michelt. Már régóta ismeri Michel édesanyját, a fiú már így is sok időt tölt a családdal, gyakorlatilag minden nyáron velük él, és most hivatalosan is családtag lehet. Veronica kicsit ideges volt, amikor közölte a hírt nővérével, Dianával, aki már évekkel korábban is úgy gondolta, hogy nem kellene több gyereket vállalnia.

FaceTime-on közölte a hírt a nővérével, és amikor bemutatta neki Michelt, úgy tűnt, Diana őszintén örül neki, és tiszta szívből üdvözölte őt a családban, így végül minden jól alakult, Veronica pedig azt mondta, valószínűleg nem vállal több gyereket.

„Nagyszerű dolog, hogy a gyerekeim mindig ott lesznek egymásnak. Hiszek abban, hogy az életben a legcsodálatosabb dolog, ha olyan emberek vesznek körül, akiket szeretsz, és akik szeretnek téged, szóval azt hiszem, ez az, amit a leginkább szeretek abban, hogy nagy családom van” – mondta az édesanya.

Forrás: filantropikum.com
A kép forrása: filantropikum.com (Truly/YouTube)

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás