Szülő- és gyereknevelés

8 kihagyhatatlan kalandpark és élménybirodalom gyerekeknek! Családi aktív kikapcsolódáshoz tökéletesek!

Nyolc különböző karakterű és stílusú családi csodahelyet ajánlunk, ahol a gyerekek hatalmasakat játszhatnak, izgalmas "kalandokba" vághatnak bele, kúszhatnak, mászhatnak, kapaszkodhatnak, gyűjthetik az életre szóló élményeiket, és, ami a legfőbb, tehetik mindezt a legnagyobb biztonságban. A lenti ajánlóba olyan helyszíneket is beválogattunk, ahol adrenalin löket helyett a tökéletes nyugalom, a lenyűgöző természet lassú és békés ereje tölti fel a családtagokat.
(Kezdő fotó: Getty Images)

 

1# Zamárdi Kalandpark

Részletes információ: itt
8621 Zamárdi, Siófoki út

Összesen 18 kalandpálya lett kialakítva külön kisgyerekeknek, junioroknak, felnőtteknek csoda szép erdei környezetben - a fák közötti kötélhidak és más eszközök segítségével lehet a bátorságot próbára tevő akadálypályákon végighaladni. Ezentúl ugrótorony, kalandos útvesztő, élménygőzös, óriás vízi golyó, vízihenger, kincsmosás és megannyi élmény várja a gyerekeket. A misztikus és rejtélyes "kincsek" egy homokkal teli zsákba lettek elrejtve, amit a gyerekeknek kell kimosniuk a kalandpark forrásánál egy szita segítségével.

2# Serpa Kalandpark

Részletes információ: itt
8184 Balatonfűzfő, Uszoda utca 2.

A népszerű bobpálya mellett akadálypályák, drótkötél csúszda, falmászás és sok más izgalmas élmény várja a családokat. Kezdő gyermekek a könnyített akadályokkal ellátott Kis Vuk úton haladhatnak teljesen önállóan, ahol biztosító drótkötél garantálja a gyerekek biztonságát, a kis kalandorokat minden esetben felügyeli park munkatársa, a családtagok pedig a kísérő ösvényeken követhetik őket. Haladó gyerekek a Karak úton tehetik próbára az ügyességüket.

3# Katica Tanya Élményközpont

Részletes információk: itt
7477 Patca

A Magyarországon egyedülálló élményközpontban több mint 100-féle kül- és beltéri játszóalkalmatosság szolgáltat felejthetetlen élményt a családoknak. Az év bármely évszakában, időjárástól függetlenül, bármely korosztály megtalálja a neki tetsző játékot.

  • Játékok 3 év alattiaknak: Totyogó Játszóház, babaházak, kültéri homokozók, állatsimogató, a picik a szülővel együtt lecsúszhatnak a Szivárványos vagy a Szellő csúszdákon.
  • Játékok óvodásoknak: Matyi vonat, Hordójárat, állatsimogató, "Puhi Dühi", 4 pályás trambulinpark, kinti és benti csúszdapark.
  • Játékok kisiskolásoknak: Telibe Találda, minibowling, jó idő esetén vízipark, pontonhíd, kézikomp, kinti csúszdák három nehézségi fokozatban, erdei kalandpályák, kalandbarlang.
  • Játékok 14 év felettieknek: kalandbarlangban 17 mászófallal, különböző nehézségű ugrószőnyegek, elektromos gokartpályája, többszintes felnőtt játszó.
4# Sobri Jóska Élménypark

Részletes információk: itt
8446 Kislőd, Vashámor

Az élménypark annyi játékelemet tartogat, hogy még felsorolni is hosszú: extrém bringa, kalózhinta, safari körhinta, hullámvasút, elektromos go-kart, légvárak, lézerharc, vízi dodgem, óriás vízi gömb, vízi rájder, vízi akadálypályák, tutaj, trambulin, rotunda körhinta, nautic jet, kisvasút, kalandvár, nyári tubbing, Hámori vár tízpróba, extrém hinta, elektromos kisautók, ejtőgép, drótkötélpálya, bobpálya, airbike, rodeo bika, 3D-karika - azaz kaland, kaland hátán!

5# Seholsziget Természetpark

Részletes információk: itt
2610 Nőtincs, Diófa út 41.

Budapesthez viszonylag közel egy olyan idilli családi parkba csöppentek, ahol a nagyváros nyüzsgését hátrahagyva közel 20 hektáron nem mást, mint a nyugalmat, békességet és a harmóniát lehet élvezni. Az itt élő alpakák szintén ezt teszik, akik köztudottan a békés környezetet szeretik, és kerülik a stresszt - nemhiába számítanak kitűnő terápiás állatoknak. A park alapaka-foglalkozásokat tart, amire előre külön be kell jelentkezni. A Pán Péter játszóház Hook kapitány hajójával, traktoros menet, lokomotív, állatsimogató - mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek igazán önfeledten érezzék magukat.  

6# Holdfény Liget Kalandpark – "Az Alpokalja kalandparkja"

Részletes információk: itt
9723 Gyöngyösfalu, Liget utca 1.

Rengeteg szórakoztató, sportos aktivitást találunk egy helyen, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezik magukat: erdei drótkötélpálya, száguldó kölyökpálya, erdei kisvasút, emonsterroller, óriáshinta, ládatorony építés, indián hétpróba, órás vízi buborék, pedálos go-kart, aranymosás, mezítlábas élményösvény, játszótér, trambulin, csúszókorongpálya, focipálya, Manóssétány, kilátó, Fahoroszkóp ösvény. Tudtad például azt, hogy itt található az ország legmagasabb mászófala? Kalandra fel!

7# Feketeszakáll Élménypark

Részletes információk: itt
4450 Tiszalök, József Attila u 17.   

Evezz a Tiszán a családoddal, pihenj a homokos strandon egy hűsítő itallal a kezedben, feszegesd a határaidat a vízi és szárazföldi akadálypályákon, mozogj a sportpályákon, vagy bérelj ki egy sporteszközt! A Feketeszakáll Élménypark a térség egyedülálló komplexuma több szempontból is: például a strand csodálatos fehér homokkal van leszórva, amit imádnak a kisgyerekek, vízi kalandpálya, tanösvény, kishajó - mind-mind tartalmas és emlékezetes kikapcsolódást kínálnak a családoknak.

8# Dino- és Kalandpark Rezi

Részletes információk: itt
8373 Rezi, Rákóczi u.

A park visszakalauzol bennünket azokba az időkbe, amikor a Földön még félelmetes őshüllők éltek, akik nagyságukkal, erejükkel lenyűgözik a gyerekeket. Mozgó, lélegző, élethű és nagyságú, hangot adó dinók és különböző játékelemek találhatók parkban. És, hogy milyen élmények várják még itt a családokat: kötélpályák minden korosztálynak, lecsúszó pálya, biliárd, gyermek-mászófal, mini golf pályák, bika rodeó, homokmarkolók, sétáló dinok, guruló dinok, kincsmosási élmény, trambulinok, "dinogoló", gumiköteles ugráló, légvár, csónakázó, forgósorompó, játszóterek, kisvasút.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás