Szülő- és gyereknevelés

Idén is ingyenesen látogatható a mesebeli hangulatot árasztó Karácsonyház!

Magyarország egyik legkülönlegesebb karácsonyi tematikájú meseháza kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl, különösen akkor, ha már sötétedésre érkezünk a helyszínre. A tündöklő karácsonyi varázslatot tovább fokozza a Karácsonyház előtti mini adventi forgatag, amelyben rendszeresen feltűnik a Grincs, akivel közös fotót is lehet készíteni.

A Karácsonyházban egy mesés hangulatú Magyarországon egyedülálló dekorációval kialakított üzlet, amelynek szobáiban kicsik és nagyok egyaránt átélhetik az ünnep varázsát. A különleges belső hangulatú terekben az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfák várják a látogatókat. A látogatói élmény fokozása érdekében az épületen belül korlátozzák a látogatók létszámát. Ha a Karácsonyházban a látogatók száma eléri a 80 főt, a belépést átmenetileg leállítják így sor alakulhat ki a bejáratnál. Hétközben kevésbé jellemző a sor kialakulása, hétvégén azonban gyakrabban előfordul.


Fotó: Karácsonyház

Cserébe viszont káprázatos díszekben, temérdek diótörő és angyalka figurában, roskadozásig feldíszített karácsonyfákban, behavazott alpesi sífalut ábrázoló makett terepasztalban gyönyörködhetünk. A Karácsonyház nem csak látványos karácsonyi trendbemutató, hanem kereskedelmi céllal létrehozott vásár is, ahonnan nehezen lehet üres kézzel távozni.


Fotó: Kolozsvári Marianna


Fotó: Kolozsvári Marianna


Fotó: Kolozsvári Marianna


Fotó: Kolozsvári Marianna


Fotó: Kolozsvári Marianna

EZ IS ÉRDEKELHET: Hamarosan itt az ország legnagyobb családi rendezvénye!

Hol található a Karácsonyház?

A Karácsonyház Gödöllő központjában található a Várkapitányi lak épületében. A látogatást érdemes összekötni a vele pontosan szemben lévő szintén mesés Gödöllői Királyi Kastély megtekintésével. Míg a kastélymúzeumba csak jeggyel lehet belépni, a kastélypark már ingyenes - így igazán hangulatos, ünnepre készülődős, adventi élményt szerezhetünk a családnak.

A Karácsonyház címe: 2100 Gödöllő, Szabadság út 2.


Fotó: Karácsonyház

Karácsonyház nyitvatartása

A Karácsonyház egészen december 24-ig minden nap nyitva tart, és a két ünnep között is néhány napra. 
Belépőjegy nincs, de önkéntes adományokat gyűjtenek rászoruló gyerekeknek. Előzetesen sem szükséges regisztrálni.

Nyitvatartás december 24-ig:

  • hétfő-szombat: 09:00 – 18:00
  • vasárnap: 09:00 – 17:00

EZ IS ÉRDEKELHET: Hamarosan itt az ország legnagyobb családi rendezvénye!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás