Ajánló

Tanulj a gyermekedről! - téged is vár a Kölöknet Könyvfesztivál és vásár

Időpont: augusztus 25-én szerdán, 10:00–18:00 óráig - Helyszín: Tea Kiadó óbudai központja (H-1039 Budapest, Vihar utca 18.)

Állítólag mindenki szeret álhírekről, összeesküvés-elméletekről és általában más emberek butaságairól olvasni. Ezért nem szól mindenkinek a Kölöknet könyvfesztivál. Ott ugyanis babákról, tipegőkről, ovisokról, iskolásokról, lurkókról, kölykökről, kamaszokról, ifjoncokról szóló könyvekkel és róluk szóló izgalmas előadásokkal várják az érdeklődő kismamákat, anyukákat és apukákat, kis-, vagy nagygyermekes szülőket. 

A Tea Könyvkiadó óbudai központjában megrendezésre kerülő Kölöknet Könyvfesztivál és vásáron izgalmas foglalkozásokon vehetsz részt, meghallgathatod a Tea Kiadó sikerszerzőinek és a Kölöknet szakértőinek véleményét, tapasztalatait a gyerekekről, és mindjárt olvasnivalót is választhatsz rendkívüli kedvezménnyel, hogy gyermeked fejlesztéséről, neveléséről, tehetségének kibontakoztatásáról otthon magad is gondoskodhass!

Programok a Tea Kiadó ajánlásával

A délelőtt a babáké és a mamáké, ebéd után pedig a nagyobbak, az iskolások szülei számára kínálunk izgalmas előadásokat. Amíg a szülők az előadásokon beszélgetnek meghívott szakértőinkkel, vagy válogatnak a könyvvásár kötetei között, addig a gyerekeknek a Kölöknet képzett animátorai tartanak játékos foglalkozást.

Az előadások kis létszámú résztvevővel indulnak, ezért az érdeklődőknek érdemes mielőbb foglalni. Az előadásokon és foglakozásokon a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött! 

10:00 - „A te hangodat ismerem” zenefoglalkozás

Baba-mama konzulensünk játékos zenefoglalkozást tart, melyre a babákat is sok szeretettel várjuk, nemcsak a mamáikat.

11:00 -  Mesehíd – kapcsolódás a gyerekekhez a meséken keresztül

Hogyan válasszunk mesét? És hogyan válasszunk meséskönyvet? Népmesét vagy műmesét? Melyik mire jó? – A mesék szimbolikus nyelvének segítségével nemcsak a gyermekek, hanem a nekik mesélő felnőttek is képesek megérteni a világ működését és megtalálni a saját helyüket ebben a világban.

13:00 - Reflektív nevelés a gyermekorvos szemével

Gyermekorvos szakértőnk, Dr. Gócs Viktor a mentalizáló szülőkről mesél.

14:00 - Tehetségfejlesztés – könyvbemutató

Ha nem hiszed el, hogy a tehetséges gyermeknek nagyobb szabadság kell, akkor hallgasd meg, mit mond erről legújabb könyvünk, a Tehetségfejlesztés - Lehetőségek kezdőknek és haladóknak írója, Gyarmathy Éva pszichológus, lélektani szakíró. A könyvet akár dedikáltathatod is a szerzővel!

15:15 - Szülőnek lenni ma – hogyan éljük túl a járványt és az iskolát, és a kettőt együtt?  - kerekasztalbeszélgetés

Erről az izgalmas témáról beszélget kötetlenül Lannert Judit, oktatáskutató, és Németh Szilvia a Kreatív Partnerség Magyarország program vezetője. A beszélgetésbe az érdeklődő szülők bekapcsolódását örömmel vesszük.

A könyvvásáron akár 20-60% kedvezménnyel kaphatóak a Tea Kiadó kötetei, és a Két egér Könyvek.

   

 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó