Ajánló

2016 legjobb animációja a Nickelodeon műsorán

Új oktató rajzfilmsorozat a gyerekcsatornán

Vadonatúj, éneklő és játékosan oktató animációs sorozattal kedveskedik legkisebb nézőinek a Nickelodeon. A főleg óvodás korosztály számára ajánlott, Amikor Henry találkozott… című rajzfilm egy barátságos és kíváncsi kisfiú mindennapjaiba enged betekintést, aki rácsodálkozik a világ működésére. Az ötperces epizódokkal rendelkező szériát az Ír Film- és Televízió Akadémia (IFTA) 2016 legjobb animációs alkotásának ítélte.

Hazánk kedvenc gyerekcsatornája humoros és tanulságos történeteken keresztül mutatja be az óvodás korosztály számára a világot. Az animációs sorozatot nem véletlenül választotta az Ír Film- és Televízió Akadémia (IFTA) 2016 legjobb animációs alkotásának, hiszen a kedves történet főszereplője segítségével a kicsik szórakozás közben is okulhatnak. Henry minden részben barátságosan fordul a környezetéhez, akik örömmel vezetik be a kisfiút az őt körülvevő csodálatos világ rejtelmeibe.

A 2-5 éves kis tévénézők ily módon a Föld körül keringő égitesttől, a Holdtól magától tudhatják meg, hogy a közmondás ellenére az nincs is sajtból, és az első ember, aki az idegen égitestre lépett, nem volt más, mint Neil Armstrong. A kicsik egy epizódban egy témát ismerhetnek meg alaposabban, Henry segítségével körüljárva felfedezhetik például a világűr mindenségét, a sárga-kék arapapagájtól pedig megtudhatják a régmúlt kalózkincseinek rejtekhelyét. A kisfiú elkalauzolja a vele egykorú csemetéket a hangszerek, a sportok, de még a történem lebilincselő területeire is, és olyan hétköznapi dolgokba is bepillanthatnak a picik, mint az építkezés vagy a farmon élő állatok gondozása.

Amikor Henry találkozott… január 23-tól minden nap

04.30-tól és 16.30-tól a Nickelodeon műsorán.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás