Ajánló

Balázs Ágnes: Egy elsős varázsnaplója – Rajzolj! Színezz! Vezess naplót Lufival!

Tündéri könyv és foglalkoztató egyben Lufi varázsnaplója. Minden kisgyermek nagy izgalommal várja, hogy első osztályba lépjen. Rengeteg új élmény vár rájuk, amelyek feldolgozásában nagy segítséget jelenthet, ha elmesélhetik, lerajzolhatják az átélt eseményeket. Lufi történeteit elolvasva a kisiskolások megoszthatják szüleikkel saját élményeiket, és a könyv feladatait követve rögzíthetik is azokat.

Akár iskolakezdés előtt is olvashatjuk gyermekünkkel, aki ezáltal nagyobb önbizalomra, magabiztosságra tehet szert annak tudatában, hogy Lufi élményein keresztül bepillantást nyer, mi is vár rá abban a bizonyos nagy betűs ISKOLÁ-ban.

A tanév minden napján kedves kis bejegyzéseken keresztül kísérhetjük figyelemmel az első osztályban történteket, Lufi saját élményeit. Ezeket olvasva csuda izgalmas, egészen más világot ismerhetnek meg a kicsik, mint amit eddig az óvodában vagy bárhol máshol tapasztaltak.

Ez a napló egyben a kisiskolás emlékeik őrzőjévé is válhat, a szülők, a felnőtté cseperedő kisdiák, és a csillagmanók legnagyobb örömére!

 

Móra Könyvkiadó, Lufi-könyvek, 2020

 
Címkék: Ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás