AjánlóFilm

Indul a bakterház

A tíz év körüli Regős Bendegúz örökzöld kalandjai a bakterrel, a Patás lókupeccel és a Büdös Banyával. Megkapóan szellemes film, parádés szereposztás!

Mihályfy Sándor 1979-ben alkotta meg, Rideg Sándor azonos című regénye nyomán, azóta is töretlenül népszerű remekét. Regős Bendegúz gyermeki ártatlansággal és mérhetetlen humorral szemléli a körülötte lévő groteszk világot...

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.koloknet.hu/files/446_indul.jpg”.Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt. Ha én leszek a fő, nem lesz panasza a szegény embernek, mert még a Bundás kutyának is akkora pampuskát juttatok, mint a két öklöm. Törvénybe iktatom, hogy palacsintán köll élni a tehénpásztornak.

A film dvd-n kölcsönözhető vagy megvásárolható.

 
Címkék: film

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó