AjánlóFilm

Minden napra egy mese az őszi szünetben!

Az őszi szünet a nagy kirándulások ideje, ami után jól esik megpihenni az otthon melegében és lehuppanni a televízió elé egy bögre forró itallal...

Ügyeljünk rá, hogy a család építő, értékes műsorokat nézzen. Az 1-6 éves óvodáskorú gyerekeknek és szüleiknek szóló rajzfilmcsatorna, a JimJam ebben szeretne segítséget nyújtani az őszi szünet alatt is. A csatorna kizárólag erőszakmentes műsorral várja a családokat, melyekkel kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak. Minden nap egy mese garantálja a felhőtlen gyermekkort.


Október 23. - Hip-Hip Hurrá

09:40, 12:50, 18:35 és 20:45-kor a JimJam műsorán


… mert a detektívtörténeteket a legkisebbek is szeretik

Rejtélyek, kalandok, tanulságos megoldások. A történet főszereplői Hip-Hip nyomozó, a víziló és segédje, Hurrá, a menyét. A sorozat egyesíti a detektívtörténetek, az akciófilmek és az oktató jellegű filmek sajátosságait. Ugyanis a talány, amelyet a két barátnak meg kell fejtenie, mindig a növény- és állatvilág érdekességeire utal, és valamilyen természeti jelenséget mutat be. A kicsik így egyszerre tanulnak és szórakoznak.


Október 24. - Mi a manó?

dupla részekkel 08:20, 12:40, 18:50, 21:40 és 23:40-kor a JimJam műsorán

... mert a filozófia túl fontos ahhoz, hogy a felnőttekre hagyjuk

Mi az a szerelem? Miért vagyunk néha szomorúak? Vajon holnapra ugyanolyan marad a világ, mint a milyen ma volt? A gyerekek tele vannak kérdésekkel, amire sokszor felnőtt fejjel is nehéz válaszolni. A mese főszereplője, Hugo, mint minden gyerkőc, nagyon érdeklődő természet, tele ámulattal és kíváncsisággal. Ahogy felfedezi színpompás és változatos háromdimenziós univerzumát, barátai játékosan igyekeznek segíteni neki, hogy megértse az élet nagy kérdéseit. A mese végén nem csak a legkisebbek lesznek okosabbak.Október 25. -  Angelina Balerina

03:20, 06:45, 15:30-kor a JimJam műsorán


… mert kitartással, bármit elérhetünk

A Katharine Holabird által írt és Helen Craig illusztrálta sikeres gyerekkönyv-sorozat alapján készült Angelina Balerina egy kivételes kisegérről szól, akinek minden álma, hogy balerina lehessen. A mese a felnőtté válásról szól: az élet vidám és nehézségekkel teli pillanatait mutatja be. A való élet nem habos torta: nagyon sok nehézséget tartogat egy ilyen pinduri kisegér számára is, de aki nem adja fel, végül célba ér.

Elbűvölő karaktereivel, humorával és képi világával a sorozat minden kisgyerek szívébe belopta magát szerte a világon.


Október 26. - Connie, a boci

01:40, 20:35, 22:55

… mert a barátok jóban-rosszban velünk vannak

Connie, a játékos tehénlány nem mindennapi kalandokba keveredik. Kíváncsisága mindenféle kalamajkába keveri, nem csak saját magát, hanem legtöbbször barátait is. Connie minden nap valami újat fedez fel a farm körül, ahol él, és új barátokra is szert tesz. Mókás rajzok, kedves pillanatok és izgalmas történetek varázsolják el a kicsiket és nagyokat.

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás