Ajánló

Gyereklemez ajándékba: segíts a MikulásGyárnak!

Az ünnepek közeledtével újra kapható a MikulásGyár hivatalos gyereklemeze, a MákosGubás és a Czutorborsók. A dalokat Gubás Gabi színésznő és a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán adja elő. Az album eladásából befolyó teljes bevételt mélyszegénységben élő gyerekeknek ajánlja fel a kiadó.

A MákosGubás és a Czutorborsók lemezen 11, hagyományos, akusztikus hangzású dal szerepel, amelyeket a népszerű színművésznő, Gubás Gabi és a Belmondo rockegyüttes frontembere, Czutor Zoltán ad elő. Mivel mindketten többgyerekes szülők, tökéletesen tudják, hogyan lehet igényesen, mégis szórakoztató módon megszólítani a legkisebbeket. A dalok hétköznapi témákról szólnak, például a tejről, a palacsintáról vagy a Balatonról, de szokatlan megközelítésben.

A MákosGubás és a Czutorborsók című gyereklemez kedvezményes áron, mindössze 990 forintért kapható. A cédék eladásából befolyó teljes összeggel mélyszegénységben élő gyerekeknek segít az idén 10 éves MikulásGyár.

A CD megvásárolható a Music Fashion Kiadó webáruházában, valamint december 5-től a MikulásGyár pontokon, köztük a budapesti 56-osok terén.


Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás