AjánlóKönyv

Ajándék interaktív mesék karácsonyra

Modern formában  elevenedik meg többek között a VUK, a Kerge ABC, A kis herceg vagy a János vitéz is. Az interaktív olvasmányok hangjátékként is élvezhetők, hiszen minden történetnek egy híres színész kölcsönözte a hangját, többek között Reviczky Gábor, Básti Juli és Szacsvay László.

Idén karácsonykor a BOOKR Kids a mesék csodálatos világába kalauzolja a kisgyermekeket. A Galaxy E tableteken előre telepítve, valamint a Samsung Galaxy Store-ban is megtalálható a Magyarország első számú, díjnyertes mesealkalmazása, a BOOKR Kids, amelyben több mint 80 interaktív történet olvasható és hallgatható.

A felhasználók regisztrációjukat követően egy hónapos előfizetést kapnak ajándékba, így korlátlanul válogathatnak a szebbnél szebb mesék között. A BOOKR Kids alkalmazásban található Samsung könyvtárból pedig ajánlott olvasmányokat tölthetnek le ingyenesen a már iskoláskorú olvasók, tele extrákkal, olvasónaplóval és játékokkal.

Ebben a modern formában  elevenedik meg többek között a VUK, a Kerge ABC, A kis herceg vagy a János vitéz is. Az interaktív olvasmányok hangjátékként is élvezhetők, hiszen minden történetnek egy híres színész kölcsönözte a hangját, többek között Reviczky Gábor, Básti Juli és Szacsvay László. Ugyanakkor Mesemondó funkció segítségével, a családból bárki elmesélheti kedvenc történetét, amely később is visszahallgatható a beépített hangrögzítőnek hála.

A BOOKR Kids Mesetár folyamatosan bővül, minden héten egy új mese érkezik a virtuális polcokra. Albert Einstein útmutatását követve: „Ha azt szeretnéd, hogy a gyereked intelligens legyen, olvass neki tündérmeséket. Ha azt szeretnéd, hogy még intelligensebb legyen, olvass neki még több tündérmesét."

Éljenek a mesék! Boldog karácsonyt!

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás