AjánlóKönyv

Smart Cards Társasjáték

A Smart Cards játékokat angol és amerikai kollégákkal, grafikusokkal és lelkes tanítványokkal együttműködve reformszemléletű nyelvtanárok hozták létre, akik maguk is szülők. 

 

"Otthon gyermekeinkkel és a tanóráinkon egyaránt megtapasztaltuk, hogy a játékosságnak varázsereje van a tanulási folyamatban - különösen igaz ez az idegen nyelvek esetében. A Smart Cards-sorozat szerzőinek célja, hogy ezt a varázslatos, meghitt légkört megteremtve hatékony segítséget nyújtsanak az angol nyelv tanulásához és gyakorlásához."

"Játékaink használata egyszerű: a válaszok szerepelnek a kártyákon, így azonnal ellenőrizhetők. Ezenkívül minden játékunk tartalmaz egy kiegészítő csomagot, amit arra az esetre kínálunk, ha valamelyik kártyacsomag nehéz lenne az első játékok során. A későbbiekben természetes fogékonyságuknál fogva mindent gyorsan megtanulnak a gyerekek, így a cserecsomag funkciója a változatosság megteremtése lesz."

"Hiszünk abban, hogy a régimódi, száraz, nyelvtancentrikus módszerek nem vezetnek eredményre, mert az idegen nyelven való kommunikáció alapja az önbizalom. Éppen ezért játék közben mindig segítsd gyermeked: ha sikerélményhez jut, sokkal jobban fog teljesíteni."

"A Smart Cards motiváló hatása a nyelvtanulók iskolai teljesítményén is hamarosan érződni fog: a játék által feloldott gyerekek bátrabban fognak angolul kommunikálni. Pozitív tapasztalatink szerint a játékokban azok a gyerekek is lelkesen aktivizálódnak, akik egyébként visszahúzódó természetűek."

Smart Cards

További információ a társasjátékról itt található.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó