AjánlóKönyv

Sorsunk MESE könyve?

Tizedik éve jelenik meg sokak nagy örömére a PONT Kiadó folyóirata, a Fordulópont. A legújabb tematikus szám a mesével, a meséléssel, a mese élményével foglalkozik. Szülőknek ajánljuk.

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.koloknet.hu/files/237_fordpont_uj_kicsi.jpg”.A Pont Kiadó folyóirata az elmúlt tíz év alatt olyan fontos nevelési kérdésekkel foglalkozott, mint – többek között – a tévé gyerekekre gyakorolt hatása, az olvasás válsága, a kamaszok szorongása vagy az iskolák minősége. A legújabb számban, nem először, a mese világával, nevelésben-nevelődésben betöltött szerepével foglalkozik. Ízelítőül és kedvcsinálóul csak néhány címet említünk a rendkívül gazdag és igényes gyűjteményből: Sorsok és mesék (Nagy Attila), Párhuzamos történetek Lázár Ervin életművében (Komáromi Gabriella), A fantázia és a mesék (Mikszáth Kálmán), "Speciális bánásmódot igénylő gyermekek és fiatalok " (Győrik Edit).A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.koloknet.hu/files/251_fordulopont_all_kicsi.jpg”.

A Fordulópont eddig megjelent számai 630 forintos egységáron megvásárolhatók a könyvesboltokban . A megrendelés lehetőségeiről a folyóirat honlapján tájékozódhatnak.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás