AjánlóKönyv

Szórakoztató online zseb-enciklopédia

A Da Vinci Learning legfrissebb fejlesztése egy friss fejlesztésű egyedi online kiadvány, a térítésmentesen letölthető, gyerekeknek szóló Zseb-enciklopédia.  A kiadvány teljes tartalmát két fontos karakter, a gyermek Leonardo Da Vinci és az ifjú Nikolausz Kopernikusz mutatja be, ők kalauzolják a Zseb-enciklopédia olvasóit. 

Az ismeretterjesztő kézikönyv a tudománytörténet legnagyobb alakjait és felfedezéseit, az emberiség nagy eredményeit mutatja be, valamint otthon elvégezhető érdekes kísérleteket, és rövid képregényeket is tartalmaz. Megtudhatjuk, hogyan kapcsolódnak össze az egyes korok, tudományok és találmányok, a radioaktivitástól a távközlésig, az informatikától a földrajzig, a repüléstől a kommunikációig.  A tudomány olyan, mint egy váltóverseny, ahol a versenyzők egymásnak adják a stafétabotot – ezt mutatja be a Zseb-enciklopédia, kiváló alapossággal.

A Zseb-enciklopédia nemcsak szórakoztató, hanem érdekes utazásra is sarkall, amelyben mindenki megtalálja a számára leginkább inspiráló tudományos tényeket. Az online ismeretterjesztő kiskönyv magyarországi tartalommal is bővült – önálló fejezet foglalkozik a magyar Nobel-díjasok bemutatásával.

A letöltéshez egy szuper nyereményeket ígérő játék is kapcsolódik. Ez a City Explorers, melyben a tudományok felfedezése után Berlint is felfedezheti a nyertes család. A játék weboldalán (www.davinci-learning.com/win) az izgalmas nyereményeket csupán egyetlen kérdés megválaszolásával is megnyerhetik a szerencsések. A verseny szeptember 24-től október 16-ig tart.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X Karácsonyi könyvvásár