Ajánló

Nyulász Péter – Ritter Ottó: A Gemini-kód – BerGer Szimat Szolgálat

Két rendkívül szórakoztató, izgalmas kalandra hív benneteket a szerző, Nyulász Péter, melyekben átélhetitek egy (illetve két) nyomozás minden izgalmát. A könyvet Ritter Ottó szép, színes illusztrációi teszik még elevenebbé.

Két történetet olvashattok a könyvben. Az egyik a Gemini-kód, amelyikben egy számítógépes vírus miatt leállnak a Föld kommunikációs rendszerei, és megáll az élet. A hírszerzők felderítik, hogy a vírus a nemzetközi űrbázis központi szerveréről terjed. A gondot csak helyben lehet megoldani, ám az összes űrjármű használhatatlan, kivéve a Berger Szimat Szolgálat ódivatú ezermesterének, Szilas Bundinak a rakétáját, ami nincs összeköttetésben az internettel. Bugac Pongrác, és csapata a világűr peremén egy tehetetlenül sodródó marskutatóra bukkan, akit egy lézerszemű, robot bokszer ikerpár üldöz. Velük kell űrcsatát vívni, hogy ki lehessen iktatni a gemini kódot…

A második történet a Képtelen képrablás, melyben Kutyafülű Aladár a Harap utca 3 alatt üresen találja a Kutyatár képgalériát. Minden jel arra utal, hogy az elkövető nem más, mint a szomszédos Berger Szimat Szolgálat titkárnője, Juli Puli! Bugac Pongrác így elképesztő módon, a saját munkatársai ellen kénytelen nyomozni.

Jó nyomozást!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás