AjánlóProgram

20. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Gyere el te is a fiatal újságírók és rádiósok legnagyobb éves találkozójára, ha érdekel a média világa! Sztárparádé és díjeső, szakmai programok kavalkádja, minden eddiginél fergetegesebb, jubileumi Sajtófesztivál vár rád! 

A színpadon díjátadók, gálaműsor és koncertek fognak szórakoztatni – biztos fellépőnk Agárdi Szilvi és Pál Dénes, valamint Vastag Csaba. A rendezvény számtalan helyszínén ismert újságírókkal, tévés személyiségekkel, közkedvelt rádiósokkal találkozhatsz, és személyesen teheted fel kérdéseidet a média meghatározó személyiségeinek.

Többek között vendégünk lesz Weisz Fanni, Vujity Tvrtko, Mádai Vivien és koncertfellépőinkkel is beszélgethetsz. Az egész napos programon kipróbálhatod magad híradósként, szinkronszínészként, találkozhatsz filmesekkel, megnézheted a legújabb kütyüket, vetélkedhetsz, játszhatsz és hazavihetsz sok-sok élményt és nyereményt!

A 20. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ünnepélyes körülmények között adjuk át a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának díjait, többek között az Év diákújságírójának, az Év diákrádiósának, az Év diákfotósának, az Év diáklapjának és az Év mentorának.

A DUE Országos Iskolarádió Hálózatának tagjai jutalomsorsoláson vehetnek részt a Sajtófesztiválon. A DUE összesen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal segíti a diákrádiók munkáját.

Helyszín: Millenáris - D épület

Időpont: május 10. 10:00-18:00

Jegyár: Április 30-ig 2000 Ft, a helyszínen 2500 Ft

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás