AjánlóProgram

6+1 programtipp: egy kivétellel minden, ami húsvét

Ha még egyáltalán nincs ötletetek, hogy mivel töltsétek a tavaszi szünetet, vagy ha csak egy-két napra kerestek javaslatot, mindenképpen jó helyen jártok: e heti ajánlónkban a szünet minden egyes napjára tartogatunk nektek valami izgalmas családi programot.

Húsvéti tojásírás a Hagyományok Házában

Március 24-én, csütörtökön még pont időben vagytok, hogy elkészítsétek a húsvéti hímes tojásokat, legyen szó lakásdíszről vagy locsolóknak készülő ajándékról. A Hagyományok Háza Nyitott Műhelyében ezen a délutánon népi iparművész segítségével sajátíthatjátok el a húsvéti tojásírás művészetét.

A regisztrációhoz KATT a képre!

 

A Víz Hete – Ismerkedés az év halával

Pénteken ellátogathattok a Természettudományi Múzeumba, ahol ezen a héten a Víz Hete programjai zajlanak naponta 10 és 14 óra között. Az esemény keretében megismerkedhettek egy újonnan felfedezett halfajjal, a bihari márnával, az év halával, a compóval és számos más érdekes vízi állattal.

A részletekért KATT a képre!

 

Húsvéti Bárányfesztivál a Városligetben

Szombaton már javában zajlik majd a háromnapos Húsvéti Bárányfesztivál a Városligetben. A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen a legfinomabb bárányból készült ételek mellett lesz kézműves foglalkozást és népi játékok a gyerekeknek, színpadi programok valamint kisállat-simogató is.

A részletekért KATT a képre!

 

Bárányszépségverseny, titoktúra és Kaláka-koncert húsvétkor a Skanzenben

Hímes tojás és locsolkodás, komatál és locsolóbál, bensőséges ünneplés és tavaszköszöntő virgonckodás, nyuszi a tanyán és nyuszi a kézműves udvarban – mindezekkel a szentendrei Skanzenben várják a március 27-én, 28-án betérő vendégeket. A régi, falusi húsvétokat felidéző, színes programokat az idén bárányszépségverseny és a húsvét titkait kutató gyerektúra is gazdagítja, a bábelőadások és koncertek sorát pedig a Kaláka együttes zárja.

A részletekért KATT a képre!

 

Húsvéti Állatságok

Vasárnapra az állatbarát családoknak ajánlunk programot. A Noé Állatotthon ezen a napon 11 és 14 óra között várja az érdeklődőket Húsvéti állatságok elnevezésű eseményére. A kézműves foglalkozásokon nyuszit és csibét készíthettek, lesz tojáskereső verseny, arcfestés, vetélkedők és persze sok-sok simogatásra váró kisebb-nagyobb állat.

 

A részletekért KATT a képre!

 

Utazz te is a Nyuszi Expresszen

Hétfőn semmiképpen se hagyjátok ki az utazást a Vasúttörténeti Parkba közlekedő Boomerang Nyuszi Expresszen. Már csak azért sem, mert érkezés után a Parkban is izgalmas programok várnak egészen este 6-ig. Zenél majd a Libavonat és az Eszter-lánc mesezenekar, lesz „keresd a nyuszit” játék és húsvéti kreatív sarok, a Húsvéti Állatfarmon pedig számos kisállat mellett póni lovaglással is várják a gyerekeket.

 

A részletekért KATT a képre!

 

Állatsimogató a város közepén

Vidám, mozgalmas húsvétra invitálja a gyerekeket és szüleiket a Gozsdu Udvar, ahol a húsvéti nyuszi is megjelenik, a kisállat–simogatóban lehet majd vele összebarátkozni. Március 28-án, húsvét hétfőn − már hagyományként − a gyerekeké a Gozsdu Udvar. 10:00 és 14:00 óra között az ünnepi gyerekprogram keretében kézműves foglalkozás,  arcfestés, játéksarok, zenés torna és trambulin is várja a kicsiket

A részletekért KATT a képre!

 

A programajánló elkészítésében köszönjük a SZÉLFORGÓ.hu közreműködését

 
Címkék: program húsvét

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó