AjánlóProgram

A párkapcsolat működése – városi legendák és a tapasztalati valóság

Család és Karrier? címmel ismét előadásokat, beszélgetéseket szervez a Három királyfi három királylány mozgalom. A beszélgetések és az előadások alkalmával a párkapcsolatok, az elköteleződés, valamint a családalapítás kerül a középpontba.

Legyen családbarátabb a magyar társadalom, háruljanak el a gyermekvállalás előtt tornyosuló akadályok, kerüljön egyensúlyba a munka és a magánélet! – Ezek a legfontosabb mottói a Három királyfi, három királylány című mozgalomnak.

A civil kezdeményezés célja

Egy nemzetközi kutatás szerint a magyar társadalom a leginkább családbarát Európában: a magyar fiatalok átlagosan 2-3 gyermeket szeretnének vállalni, de végül csupán 1-2 gyermekük születik. Az önkéntes mozgalom tagjai kitűzött céljaik elérése érdekében olyan projekteket és programokat valósítanak meg, melyek a tervezett gyermekek megszületését segítik elő. Javaslatokat készítenek, hogy a legkedvezőbb feltételek legyenek megteremtve a gyermekvállaláshoz. Mindezeken túl párbeszédet kezdeményeztek a társadalom egyes csoportjai, a politika és a civilek, a munkaadók és munkavállalók között, valamint útnak indították a babazászló és a vándorbölcső programot is.

A március 23-i est fő témája a párkapcsolat működése, a tartós párkapcsolat pszichoszexuális és kommunikációs tényezői. Erre a kérdésre ad választ és tanácsot Belső Nóra pszichiáter szakorvos, valamint Mihalec Gábor pár- és családterapeuta.

A részletes program

18:00 – A párkapcsolat működése – városi legendák és a tapasztalati valóság

Mihalec Gábor pár- és családterapeuta előadása

19:30 – Veled maradok! – A tartós párkapcsolat pszichoszexuális és kommunikációs tényezői

Belső Nóra pszichiáter előadása

 

Helyszín: Semmelweis Egyetem Budapest 1089, Nagyvárad tér 4.

Jelentkezés itt

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó