AjánlóProgram

Educatio kiállítás a hétvégén

Több mint száz kiállító, szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény, külföldi egyetemek, nyelviskolák, szakképző intézmények, tankönyv- és taneszközgyártók és a legújabb oktatási fejlesztések várják az érdeklődőket pénteken és szombaton a Hungexpón, az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon - olvasható a felvi.hu-n.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. 13. alkalommal rendezi meg a hazai oktatási piac legnagyobb seregszemléjét.

Az ingyenesen látogatható börzén a felvételizők egy időben, egy helyen találkozhatnak csaknem az összes hazai felsőoktatási intézmény képviselőivel és jelenlegi hallgatóival, akiktől megtudhatják a legfrissebb információkat a képzési rendszerről, a szakokról, érdeklődhetnek a felvételi lehetőségekről, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézmény nyújtotta szabadidős tevékenységekről.

A felvételizők a hazai egyetemek mellett több tucat külföldi oktatási intézmény továbbtanulási lehetőségeivel is megismerkedhetnek, valamint felnőtt- és szakképző iskolák ajánlataival, pályázatokkal, továbbá a felsőoktatáshoz kapcsolódó szolgáltatásokkal, termékekkel, érdekes kísérletekkel és újdonságokkal is - olvasható a rendezvény tájékoztatójában.

Számos előadáson is részt vehetnek a látogatók, ezeken mindent megtudhatnak például az európai tanulási és ösztöndíj-lehetőségekről, a frissdiplomások esélyeiről és a falak nélküli digitális könyvtárakról. A pedagógusok és az iskolák képviselői pedig - amellett, hogy összegyűjthetik a diákjaik számára fontos felvételi információkat - a legújabb pályázati lehetőségekkel is megismerkedhetnek.

Forrás: MTI

A programról további részletesebb információt itt találhatnak.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás