AjánlóProgram

Ha nagy leszek, vasutas leszek! – gyermekrajzpályázat

A MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága Ha nagy leszek, vasutas leszek! címmel  rajzpályázatot hirdetett. A legjobb pályaművek alkotóit értékes nyeremények várják!

A rajzok témájának egyetlen megkötése, hogy a vasúthoz kapcsolódó jelenetet ábrázoljanak. Az első helyezett pályamű felhasználásával készített grafika a MÁV-csoport egyik valódi, a mindennapi forgalomban részt vevő TRAXX mozdonyát díszíti majd matrica formájában, így az alkotást országszerte láthatják majd az utasok egy éven át.

A pályázatra minden olyan gyermek jelentkezhet, aki 2003. január 1. és 2007. október 5. között született. Egy személy 1 alkotással pályázhat.

A pályaműveket A4-es méretű papíron, fekvő formátumban várjuk. A rajz bármilyen eszközzel készíthető, például ceruzával, festékkel, tollal, filctollal, zsírkrétával, vagy ezek kombinációival.

A pályaműhöz jelentkezési lapot kell benyújtani, amely a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/rajzpalyazat oldalon tölthető le. A figyelmesen kitöltött jelentkezési lapot legalább az egyik szülővel vagy gondviselővel (törvényes képviselővel) alá kell íratni, a nevezés csak így érvényes.

Minden pályázó kizárólag saját, eredeti szerzői alkotásával (saját, kézzel készített rajzokkal) pályázhat, amelyek nem sértik mások szerzői jogát. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik. A pályázatra csak olyan alkotást lehet nevezni, amely más, hasonló jellegű versenyen még nem szerepelt. A pályázati feltételek teljesülését a szülő vagy gondviselő (törvényes képviselő) a jelentkezési lap aláírásával igazolja.

Azokat a pályaműveket, amelyeket hiányosan vagy hibásan kitöltött jelentkezési lappal nyújtanak be, a szervezők kizárják a versenyből, azon nem vehetnek részt!

A pályaműveket, a jelentkezési lapot és az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot az alábbi címre kell postázni:

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság, 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

A borítékra feltétlenül írják rá a következő jeligét:

„Ha nagy leszek, vasutas leszek!”

Gyermekrajzpályázat 2015

A beérkezett pályaműveket az eredményhirdetést követően nem küldjük vissza.

A postai úton beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli a beküldési határidő utáni 5 munkanapon belül, és kiválasztja az általa legjobbnak ítélt pályaművet. Ennek felhasználásával készül el a már említett mozdonymatrica. A szervezők emellett közönségdíjat is hirdetnek. Az érdeklődők a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/rajzpalyazat oldalon szavazhatnak a pályaművekre 2015. november 9. és 30. között. A közönségdíjat a legtöbb szavazatot szerző pályamű alkotója nyeri.

A szakmai zsűri összetétele: a MÁV-csoport szakemberei, könyvillusztrátor, a pályázat megvalósításába bevont társszervezetek képviselői.

Nyeremények

Fődíjak

A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályamű felhasználásával készített grafika a vállalatcsoport egyik mozdonyát díszíti majd matrica formájában.

Az alkotó iskolai osztálya számára ingyenes belépő a Magyar Vasúttörténeti Parkba.

Közönségdíj

Az alkotó iskolai osztálya számára egyszeri, ingyenes, belföldi vonatos osztálykirándulás utazási költségeinek átvállalása (legfeljebb 35 fő részére és legfeljebb 100 kilométeres utazási távolságban).

Eredményhirdetés

A szervezők 2015. november 6-án a MÁV-csoport honlapján, a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/rajzpalyazat oldalon hozzák nyilvánosságra a fődíj győztesének nevét. A közönségdíj nyertesének nevét 2015. december 1-én teszik közzé szintén a www.mavcsoport.hu/mav-csoport/rajzpalyazat oldalon.

A győzteseket e-mailben és postai úton értesítik nyereményük átvételi lehetőségeiről, valamint a matricázott mozdony ünnepélyes avatórendezvényének időpontjáról.

A pályaművek beérkezési határideje: 2015. november 3.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás