AjánlóProgram

Hétvégén újra Nyelvparádé a Millenárison!

Bár sokan azt kívánják, bárcsak lenne egy olyan üdvözítő módszer, tananyag, ami biztos sikert ígér, érdemes ezeket ötvözni, egymással összehangolni, hogy a nyelvtanulás eredményes legyen. Ahhoz, hogy ki-ki megtalálja a saját maga számára legjobban alkalmazható eszközöket, módszereket, ki kell többet is próbálnia. A Nyelvparádé az a rendezvény, ahol mindezt egyszerre megtehetik az érdeklődők.

A szeptember 11-13-ig (péntektől vasárnapig) megrendezésre kerülő rendezvény több mint 80 kiállító a nyelvtanulási lehetőségek teljes palettájával – a hagyományos kurzusoktól egészen a legmodernebb technikai eszközökig – várja mindazokat, akik számára fontos, hogy idegen nyelveken beszéljenek, és szeretnék a nyelvtudásukat itthon vagy külföldön kamatoztatni, fejleszteni.

A Millenáris D épületében ingyenesen látogatható rendezvényen nem csak bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek és segédeszközök sokaságát találják meg a látogatók, de ki is próbálhatnak nyelvvizsgát, nyelvórát, internetes tanulási lehetőségeket és technikai újdonságokat. A kiállítók jelentős kedvezményekkel várják a látogatókat – legyen szó tanfolyamról, könyvről vagy külföldi tanulási és munkalehetőségekről. Emellett számtalan játék, nyeremény, ajándék vár azokra, akik már rájöttek, hogy a használható nyelvtudás milyen előnyöket rejt magában.

A Nyelvparádén többféle megoldást nyújtanak az érdeklődők számára a kiállítók és az előadások; itt nem a mit?, hanem a hogyan? kérdésre kapnak választ a résztvevők:

Hogyan érdemes nyelvvizsgára készülni?

Hogyan lehet úgy tanulni, hogy az maradandó legyen?

Hogyan érdemes külföldi tanfolyamokra, egyetemekre jelentkezni?

Hogyan használjunk változatos módszereket, anyagokat, hogy kitartson a nyelvtanulási kedvünk?

Más látásmód kell az offline élmények befogadásához, mint az interneten való böngészéshez, de a nyitottság rengeteg eredményt, új lehetőségeket nyújt a látogatók számára. A legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára elérhető, sikert hozó nyelvtanulási módot. A rendezvényen számos nyelvvizsgaközpont várja próbatesztekkel a látogatókat, és a könyvkiadók legfrissebb kiadványaival is megismerkedhetnek az érdeklődők.

A Sikerélmény a nyelvtanításban című módszertani konferencia pénteken várja remek előadókkal, előadásokkal a nyelvtanárokat, hogy sok segédanyaggal, ötletekkel feltöltekezve kezdhessék a tanévet.

A kulturális különlegességekről és a minden érzékszervre ható élményekről idén is az Afrikáért Alapítvány gondoskodik. Ebben az évben az „Afrikai Napok” színes kavalkádjának fő témája az éltető víz. A „Vízibility” programról a www.afrikaert.hu oldalon olvashatnak részleteket.


16. Nyelvparádé – a nyelvtanulási lehetőségek vására

Időpont: 2015. szeptember 11-13. (péntektől vasárnapig) 10.00 – 18.00

Helyszín: Millenáris D épület

További információ: http://nyelvparade.com/

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó