AjánlóProgram

Van másik iskola

Iskolaválasztó a Millenárison

Ezekben a napokban és hetekben több ezer családban vetődik fel a kérdés, hová járjon a gyerek, melyik iskolát válasszuk? Életre szóló döntés, amelyben előre sosem lehetünk biztosak. Választásunkat az élet igazolja majd. De vajon tudjuk-e mit és miből válasszunk?

Egyre több szülő az iskolaválasztásban is a professzionalitás híve. Van, aki nem bízza a véletlenre a taníttatást. Egyre többen tudják, hogy a megfelelő iskola a legjobb gondoskodás gyermekének.

Az alapítványi és magániskolák olyan többlettel várják a gyerekeket, amelyek személyre szabottan, sokszínű lehetőséget nyújtva, a legjobb készségeket fejlesztik. Egy magániskolában választ kapunk speciális igényeinkre.

A programra meghívott iskolák egytől egyig megfelelnek a magas szakmai elvárásoknak. November 23-án délután 14 órakor a konferencia megnyitójával kezdődik a rendezvény, ahol szülők és pedagógusok is választ kaphatnak kérdéseikre az előadásokon és szekciókban.

November 24-én 10 órától szülők, gyerekek családok próbálják ki a programokat, ismerkednek az iskolákkal, pedagógusokkal, lehetőségekkel.

További információt és bővebb felvilágosítást a jovoiskolaja.hu oldalon kaphatnak.

Iskolák és pedagógusok számára jelentkezési lap itt található.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás