AjánlóProgram

Itt a Babanet-internet!

Sokat lógsz az interneten? Akkor itt az ideje, hogy ezt kedvezményes áron tehesd meg!

Az Externet és a Babanet összefogott, hogy gyors, megbízható kapcsolattal látogathasd a Babanetet és a többi kedvenc oldaladat!

És ez még nem minden. Az internet – és az ahhoz járó e-mail címek - mellett a Babanet csomagok közül választhatsz olyat is, amellyel a vezetékes telefon és a televízió szolgáltatást is olcsón, kedvezményes feltételekkel veheted igénybe.

A telefon percdíjai igen alacsonyak, és ha valamelyik Babanet Plusz csomagot rendeled meg, még a Telekomos előfizetésre sem lesz szükséged mellé. A televízió szolgáltatásban minimum 28 csatornát nézhetsz, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz.

Van még pár érvünk, miért érdemes Babanet-internetre váltani. Előfizetőink ugyanis a következő kedvezményeket is megkapják a megrendelt Babanet-csomag mellé:

  • Mini-Manó kedvezmény: 10% kedvezményt adunk a Mini-Manó Babacentrum bármely termékére!
  • Jaffa-kedvezmény: 20% kedvezményt adunk Jaffa kiadó könyveire!
  • Ajándék router: Az első 30 előfizetőnknek, akik VoIP eszközzel (Grandstream HT486, vagy Grandstream telefon) együtt vásárolnak csomagot, egy routert adunk ajándékba. A router segítségével vezeték nélkül, akár több számítógépet csatlakoztatva is szabadon internetezhet.

És ha még ez sem lenne elég, van még egy ajánlatunk! Ha megrendeled valamelyik Babanet csomagot és helyesen válaszolsz a megrendelő lapon feltett kérdésre, sorsoláson veszel részt. A nyeremény egy 2 felnőtt+2 gyermek részére szóló családi hétvége (3 nap, 2 éjszaka) a budapesti, négycsillagos Ramada Resort Aquaworld szállodába, ingyenes belépővel az egész hétvégére az Aquaworld viziparadicsomába!

A részletekről, árakról itt olvashatsz bővebben. A szolgáltatás megrendeléséhez kattints ide!

 
Címkék: program, internet, ajánló, pr

Kölöknet hozzászólás

aláírás