AjánlóProgram

Kaláka kicsiknek

Gyermekkorunk legkedvesebb zenekarai szinte észrevétlenül válnak saját gyermekeink kedvenceivé. A dalokat, melyeket anyukánkkal együtt énekeltünk, s amelyeknek nemcsak a szövegét, de minden taktustát kívülről tudjuk, egy ideje már a mi gyermekeink dúdolják...

 A Fakatona, a Pelikán és Bőrönd Ödön történeteit, kalandjait újra és újra átéljük csemetéinkkel – örökgyerek felnőttként.

A legkisebbeknek szóló Kaláka koncertekre azokat a 1,5-4 éves gyermekeket várjuk szüleikkel, akiknek a mamájuk és a papájuk egykoron a mi dalainkon nőtt fel. Ültetett nézőtér és hangosítás nélküli, közvetlen hangvételű örömmuzsikálásra invitáljuk őket egy kicsi, barátságos zeneszobába. Ezzel a programmal szeretnénk nekik szeretetteljes légkört biztosítani az első ismerkedésre az akusztikus hangszerek csodálatos sokszínűségével és a zene végtelen világával.

A kb. 35-40 perces bababarát műsort követően búcsúzóul minden gyermeket egy Kaláka Válogatás CD-vel ajándékozunk meg, melyet örömmel dedikálunk számukra ott, a helyszínen. Becze Gábor, Gryllus Dániel, Radványi Balázs.

Időpont: 2013. június 6. délelőtt 11

Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ

FONTOS! Mivel az előadás jellegéből adódóan a nézőtér befogadóképessége max. 60 fő, kérjük, időben gondoskodjanak a jegyeikről!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás