AjánlóProgram

Megint itt a Könyvfesztivál!

A hétvégén is érdemes kilátogatni a Millenárisra , ahol talán az eddigi legszínesebb kínálattal várják a kicsiket és nagyokat az idei Könyvfesztiválon.

Április 14 – 17. között immáron 18. alkalommal rendezik meg a Millenárison a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált. A szervezők ezúttal az Európai Unió tagállamainak sokszínű kultúráját, kortárs irodalmát és kiváló alkotóit mutatják be a nagyközönségnek. Természetesen a magyar könyvkiadók is bemutatják színvonalas és gazdag kínálatukat. A könyvfesztiválon valamennyi kiállított könyvet megvehetjük, sőt az 500 forintos belépőjegy ára is levásárolható.

A rendezők a hagyományokhoz híven nemcsak a felnőttekre, hanem a gyerekekre is gondoltak. Bilimbó Játszóházában a legkisebbeknek szólnak a mesék, de lehet Csiri-biri tornán vagy kézműves foglalkozáson részt venni, és természetesen könyvbemutatók is szerepelnek a kínálatban.

A könyvfesztiválon megtalálhatjuk Kiss Ottó Állatos albumát, Benedek Elek Többsincs királyfiját vagy Wass Albert Bonifác, a húsvéti nyuszi című mesekönyvét, de érdekes lehet a Nini néni és a többiek című kötet is, amely hetven esti mesét tartalmaz mai magyar írók tollából.

A 18. Könyvfesztivál részletes programját itt megtekinthetik.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás