AjánlóProgram

Mini Suli buli

Egy kellemes hétvégi kikapcsolódás, közös program várja a szülőket és gyermekeket. Ki ne vágyna arra, hogy szórakozva szerezzen információkat egy olyan ismeretterjesztő délelőttön, ahol még a tavaszi fáradtságot is feltöltődve pihenheti ki?

Oktatás, nevelés, képességfejlesztés és fejlődés tematikával kerül megrendezésre az Iskolára hangolva című tematikus nap a Felelős Szülők Iskolája szervezésében, mely keretében főként az 5-7 éves gyerekek szüleit szeretnénk felkészíteni az iskolaválasztásra, iskolakezdésre. A program keretében az érdeklődők pszichológus, gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus és drámapedagógusok interaktív előadásán, bemutatóján vehetnek részt.

A gyermekprogramok

ELEVENPARK játékbarlang– trambulin, csúszda, Da Vinci Learning mozi (Mert a tudás öröm – MI MIcsoda filmek (Bálnák), Egyszer volt az ember, stb.), FKF-öko-játékok – kisiskolás foglalkozás a környezetvédelemről, szelektív hulladékgyűjtésről (FKF), Csodaceruza olvasósarok.

Az első 300 gyerkőc-vendég az alábbi ajándékok közül választhat: Da Vinci Learning DVD, Dörmögő Dömötör lap, Playmobil figura, Oszkár fejtörő füzet, Da Vinci Learning okos toll , és még sok apróság…

És a felnőtteknek…

Amíg a lurkó játszva okosodik, a szülők szórakozva kikapcsolódhatnak. Előadások a drámapedagógia szerepéről,a tudatos gyermeknevelésről és egy mindent átfogó útikalauz az iskolakezdéshez a szociológus és a gyógypedagógus hasznos tanácsaival fűszerezve.

Egész délelőtt homeopátiás tanácsadás, wellness- és sminktanácsadás, RAABE kedvezményes könyvvásár és ismeretterjesztő programok várják a felnőtteket.

A déli Traccs – okosságok kávézójában pedig sztármamák vallanak őszintén a hétköznapi családi életről. Vendégeink az RTL műsorából jól ismert színésznő Mérai Katalin, a díva Fésűs Nelly és kétszeres olimpikonunk a három gyerekes Nagy Tímea.

A tombola főnyereménye egy hosszú hétvége a Martfű SPA felajánlásával. A tombola bevétele a Koraszülött Alapítványt támogatja.

Mini Suli Buli

Iskolaválasztás, tehetséggondozás, de hogyan?

Iskolára felkészítő nap a felnőtteknek, okos játékok a gyerekeknek

2011. március 31. szombat, 10-13h

IBS, Budapest, II. ker. Tárogató út 2-4.

www.felelosszulokiskolaja.hu

 
Címkék: program

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X
Mi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó